Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 20/N-ként a randikon a 25/F párom fizet szinte mindig? Meg más, többé fájó dolgok is tőle vannak csak?
Randikon csak a mozijegyemet szoktam állni.Van mindez pedig azért, mert nincs elég pénzem. Dolgozom amúgy.
Továbbá az ilyen egyszerű, pár napos kiruccanások is őt terhelik. Meg kaptam tőle ajándékképp szükségeltető dolgokat nem egyszer.
Szerintem elég gáz. Én még tanulok, úgyhogy biztos nem kapok annyi zsebpénzt otthonról, mint neked van pénzed a munkából. Mégis minimum felesben fizetünk, ha pedig az én kedvemért jön el valahova, azt teljes egészében én állom, mert az én kívánságom volt. Néha pedig meglepjük egymást kisebb ajándékokkal.
Szerintem szánalmasak azok a nők, akik részben, vagy teljesen eltartatják magukat, de még szánalmasabbak azoka a férfiak, akik egy pár cickóért és azért, hogy azt higgyék, igazi kapcsolatban vannak, ahol szeretik őket, hagyják magukat kihasználni.
21/L
Kettes te rosszul látod. Elmegy a pénz hadd ne részletezzem mire, egyébként szánalmas a kerestem, és én is diák vagyok.
Szóval nem tudok felesben menni.
Hát ha téged zavar, akkor találjatok rá megoldást. Addig nem baj, amíg egyik felet sem érinti kellemetlenül a dolog.
AZ biztos, hogy ha ő hív el olyan helyre, amit tudja, hogy nem tudsz megfizetni, én nem érezném a helyedben kellemetlenül magad, ha ő fizetné ki.
Sztem annyit meg lehet tenni, hogy ajánld fel, hogy feleztek amikor csak lehet, hogy lássa, hogy "nem várod el", köszönd meg néha, hogy meghív, és te is szervezz olyan programot, ami alacsony költségvetésű. Az is lehet, hogy ő állja a pár napos kiruccanást, de te csinálod meg a részletes útitervet.
Nem az.
Ha ő elvisz és minden elvárás nélkül ő fizeti,mert akarja,nem mert rákényszeríted,akkor nem.
Ha boldogok vagytok és ez így jó,nem tesz erre megjegyzést,vagy nem teszi szóvá,hog te mert te nem fizetsz semmit,akkor szerintem rendben van a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!