Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Fordult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Fordult már veletek olyan elő, hogy olyan férfi tetszett meg nektek, vagy szerelmesek lettetek belé, aki külsőre szinte 99%-ig ne volt az esetetek, de a belső értékei és az a kémia olyan szinte klappolt, ami ritka?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Csak ilyen volt. Az összes exem elkerültem volna, ha a külsejüket látom először, mert egyik sem volt az esetem, sőt kettő közülük kifejezetten csúnya volt. De mivel neten ismerkedtünk meg először, már beléjük szerettem addigra, mire személyes találkozásra került sor és láthattam is, hogy néznek ki. Addigra meg már késő volt visszakozni mivel már fülig szerelmes voltam beléjük, nem volt mit tenni. :D
2016. ápr. 27. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Vonzalom volt ilyen, bár kémiáról azért nem tudnék beszélni, mert nem voltunk olyan bizalmi viszonyban (tanár-diák reláció volt, és nem beszéltük nagyon sokat kettesben). De a műveltsége, az intelligenciája, a dumája, a humora olyan szinten lenyűgözött, hogy tényleg elkezdett férfiként is tetszeni, érdekelni, pedig alapvetően nem az esetem (se öltözködésre, se arcra, se összhatásra).
2016. ápr. 27. 20:01
 3/10 anonim válasza:
Egy az 1000-hez erre az esély egy emberév alatt
2016. ápr. 27. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
előfordult. interneten ismertem meg, ma már a barátom
2016. ápr. 27. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen. Nyolc hónapot voltunk együtt. A kapcsolat alatt viszont kiderült, hogy belsőre se az esetem, csak jól tudta magát eladni. Hódítani tudott, megtartani nem. Utánam sem, másokat. Persze ő sosem volt hibás. :)
2016. ápr. 27. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:

99%-ig nem az esetem=olyan ronda, hogy undorodom tőle

kizárt, hogy ebben az esetben szerelmes legyek

aki meg szimplán nem tetszik elsőre, vagy nem az esetem, arra nem igaz ez a 99%-os duma

2016. ápr. 27. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen volt,abszolut nem volt as esetem most pedig egyutt vagyunk:-))
2016. ápr. 27. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt, mi is együtt vagyunk.
2016. ápr. 28. 08:38
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Volt.
2016. ápr. 28. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy gyakorlatilag fullra (99%-ban) nem jött be külsőre, de belsőre az álmom volt és én beleszerettem....soha nem volt. Ha valakit külsőre undorítónak találok...és ha valaki 99 %-ban nekem nem az esetem, akkor az azt jelenti...hiába van akármilyen szuper belső értéke, nem fogok beleszeretni, mert elhánynám magam, ha hozzám érne vagy én hozzá. Szóval számomra ez így ebben a formában kivitelezhetetlen. Viszont. Olyan van és volt, hogy egy pasi nem volt az esetem...de nem is tartottam rondának, de nem jött be...és a belső tulajdonságai miatt, mégis beleszerettem.
2016. ápr. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!