Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, lányok! Egy 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Egy 40 éves férfi lehet vonzó számotokra?

Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Most a kérdés cél csoportja nagyon fiatal lányok és azért tetted fel a kérdést, mert lehet öreg vagy hozzájuk vagy nincs célcsoport és tényleg megfordult a fejedben, hogy az, hogy valaki 40 éves kizáró ok a nőknél.

A 40 még egyáltalán nem öreg, sőt a legtöbb férfi 35-35 között a legvonzóbb. Kivéve persze, ha tinikre és 20 évesekre hajtasz.

2016. máj. 8. 09:37
 2/9 A kérdező kommentje:
25-30 körüli csajokra gondoltam :)
2016. máj. 8. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Persze, és ez nem apakomplexuson meg pénzen múlik. Eddig hasonlókorú barátaim voltak, de jelenleg egy 40-es pasi tetszik. (sajnos neki én nem kellek a korom miatt...) 26N
2016. máj. 8. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon is! A 40-es pasik vonzóak, férfiasak, és érzelmileg is felnőttek!
2016. máj. 8. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Már megint/ még mindig fiatal, szép szeretőt keresel!?

Szánalom..

2016. máj. 8. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Én igazi párt keresnék 40 éves fejjel,olyat akivel szinte tökéletes életet élhetnénk,nem gondtalant,de szinte tökéleteset.Ehhez olyan nő kellene aki hozzám hasonlóan szorgalmas,család szerető és jobban szeret kint lenni mint bent a lakásban.:)
2016. máj. 8. 10:14
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Igen,lehet naná :) 29 vagyok. Randizgattam 43 éves férfival is. Ég és föld a 30asokhoz képest. Sajnos a távolság miatt végeszakadt...
2016. máj. 8. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Számomra: nem.Sosem akartam nagyobb korkülönbséggel párkapcsolatot, mert láttam a környezetemben a gondokat.

A sógornőm 10 évvel fiatalabb a férjénél, így ő rendben volt 30 évesen egy 40 éves férfival. De náluk is megfigyelhető, az ami az összes ilyen kapcsolatban... a férjnek nincs türelme a gyerekekhez, a házimunkához nincs kedve, ő fáradt, a sógornőm rosszul tudja, mert ő fiatal, ő nem ért ehhez, és így tovább... rohadt idegesítő lehet, én nem bírnám. Egyenrangú partnert kerestem, nem apa-pótlót...

2016. máj. 8. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Hmm, pont 43 vagyok.
2016. máj. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!