Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni ha egy srác bejön egy lánynak?
Szia! Amit irányomban tapasztaltam, hogy előre köszön ha meglát( egy nap többször is) mosolyog, végigmér, csapkodja a haját és beletúr a közelemben, állandóan néz, a közelemben van akárhova megyek mindig feltűnik, érdeklődik felőlem, néha"véletlenül" hosszú percekig mélyen a szembe néz, elkéri a telefonszámomat vagy úgy alakítja az eseményeket, hogy én kérjem el az övét pl valami ürüggyel megadja. pl szólnál nekem telefonon, hogy mit mondott a prof és akkor elkérem a számát:))
Általában lehet érezni melyik csajnál van esélyed, mert valahogy vibrál a levegő vagy nem tudom, de ezt érzi az ember, hogy melyik kisasszony epekedik érte:)) Hiába titkolják akkor is érezhető a vágyakozásuk az ember irányában:)) Ha sokáig nem lépsz csak hagyod, hogy így "teperjenek" akkor előbb-utóbb konkrétan lépni fognak és bepróbálkoznak nálad. Ha pedig ennél tovább nem mennének akkor lesz másik csaj aki viszont igen, így sosem kell kezdeményezned, mert jönnek a nők maguktól:))
Sok sikert.
17:41-es vagyok!
Kiegészíteném azzal, hogy nem vagyok macsó, nem nézzek ki jól, egy tök átlagos gyerek vagyok, semmi izom, semmi sport kocsi. Mielőtt még azt hinnéd, hogy valami "alfahímtől" kaptál tanácsot:))
Egyszerű átlag srác vagyok, csak valahogy mindig jó helyen voltam:)))
Utolsó jol beszél (:
De azt, hogy tettszel a non- figuratív (testbeszéd) jelek elárulják (:
Pl. tetszhetsz neki, ha mélyen a szemedbe néz, esetleg nyalja az ajkát:D:D, dadog, mosolyog, érdeklődően néz, néha-néha téged nézve elbambul:D, ilyenek
De hidd el h észre fogod venni, hogyha bejössz a csajnak, mert ahogy mondta az előző a "kisaszonyok nem tuják palástolni":D
Sok sikert neked!
Ice;)
Köszi az utolsó 3 hozzászólást. Akkor majd lesz valami:D
üdv
Ice, amúgy nonverbálisat akartál írni ugye? Mert a nonfiguratív tudtommal alaktalant jelent.
üdv
A csaj mosolyog...Nagyon kedvesen beszel...Illetve a szemedbe nez mikor beszelgettek...Neha pedig a fiu-lany temara ter a beszelgetes soran:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!