Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből lehet tudni ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni ha egy srác bejön egy lánynak?

Figyelt kérdés
Tehát milyen jelei vannak ennek?
2010. ápr. 8. 16:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Általában csökken a forint árfolyam és lehűl a hőmérséklet 2-3 fokkal.
2010. ápr. 8. 16:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor te most senkinek nem jössz be, lévén erősödik a forint és a hőmérséklet is nő.
2010. ápr. 8. 16:55
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
de hétvégén lehülés lesz
2010. ápr. 8. 17:02
 4/15 A kérdező kommentje:
A kérdésre pls, az időjárásra jobb a rálátásom, mint erre. Szóval kíméljetek az időjárás boncolgatásával, és ha kérhetem a kérdésre válaszoljatok.
2010. ápr. 8. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Amit irányomban tapasztaltam, hogy előre köszön ha meglát( egy nap többször is) mosolyog, végigmér, csapkodja a haját és beletúr a közelemben, állandóan néz, a közelemben van akárhova megyek mindig feltűnik, érdeklődik felőlem, néha"véletlenül" hosszú percekig mélyen a szembe néz, elkéri a telefonszámomat vagy úgy alakítja az eseményeket, hogy én kérjem el az övét pl valami ürüggyel megadja. pl szólnál nekem telefonon, hogy mit mondott a prof és akkor elkérem a számát:))

Általában lehet érezni melyik csajnál van esélyed, mert valahogy vibrál a levegő vagy nem tudom, de ezt érzi az ember, hogy melyik kisasszony epekedik érte:)) Hiába titkolják akkor is érezhető a vágyakozásuk az ember irányában:)) Ha sokáig nem lépsz csak hagyod, hogy így "teperjenek" akkor előbb-utóbb konkrétan lépni fognak és bepróbálkoznak nálad. Ha pedig ennél tovább nem mennének akkor lesz másik csaj aki viszont igen, így sosem kell kezdeményezned, mert jönnek a nők maguktól:))

Sok sikert.

2010. ápr. 8. 17:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

17:41-es vagyok!

Kiegészíteném azzal, hogy nem vagyok macsó, nem nézzek ki jól, egy tök átlagos gyerek vagyok, semmi izom, semmi sport kocsi. Mielőtt még azt hinnéd, hogy valami "alfahímtől" kaptál tanácsot:))

Egyszerű átlag srác vagyok, csak valahogy mindig jó helyen voltam:)))

2010. ápr. 8. 17:44
 7/15 anonim ***** válasza:

Utolsó jol beszél (:

De azt, hogy tettszel a non- figuratív (testbeszéd) jelek elárulják (:

Pl. tetszhetsz neki, ha mélyen a szemedbe néz, esetleg nyalja az ajkát:D:D, dadog, mosolyog, érdeklődően néz, néha-néha téged nézve elbambul:D, ilyenek

De hidd el h észre fogod venni, hogyha bejössz a csajnak, mert ahogy mondta az előző a "kisaszonyok nem tuják palástolni":D

Sok sikert neked!

Ice;)

2010. ápr. 8. 18:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsó 3 hozzászólást. Akkor majd lesz valami:D

üdv

2010. ápr. 8. 19:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Ice, amúgy nonverbálisat akartál írni ugye? Mert a nonfiguratív tudtommal alaktalant jelent.

üdv

2010. ápr. 8. 19:02
 10/15 anonim ***** válasza:

A csaj mosolyog...Nagyon kedvesen beszel...Illetve a szemedbe nez mikor beszelgettek...Neha pedig a fiu-lany temara ter a beszelgetes soran:)

13/L

2010. ápr. 8. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!