Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy bejövök egy lánynak?

Figyelt kérdés
hogy szólítsam meg őt elösször mit mondjak neki?? már többször próbáltam olyan csajokat felszedni akik nagyon tetszenek csak izgulok és olyankor elkezdek dadogni és eddig ezért nem sikerült??? tudnátok tanácsot adni hogy lehetnék ügyesebb?? 18/f előre is kössz
2009. júl. 5. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.A dadogás télleg nem szerencsés,de sztem am aranyos,és bár lány vagyok,biztosan én is dadognék:P:)Ha van közös ismerősötök,az már tökjó,mert bemutathat,vagy ha nem is bemutat,de 1 társaságba tudsz járni a lánnyal,és akk beszélgethettek is.Am nem nagyon tudok neked ilyen csajozós dumát mondani..kedvesnek,viccesnek,határozottnak kell lenni ha személyesen beszélsz vele,de persze máskor is.Ha már bókolgatsz az kedves.:PTudom mondani könnyű..:S de ez egy elég nehéz kérdés..Jah és semmiképp nem szabad nyomulni,sztem az a legrosszabb.

Az én jelenlegi barátom e-mail-t írt nekem,aztán msn,számcsere,találkozó..stb.:)

2009. júl. 5. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
csak add magadat. Üljetek be vhová beszélgetni, talán akkor jobban feloldódsz. Biztosan ő is zavarba lesz az elején. Sms is jó, abból sokminden kiderül, talán az könnyebb.
2009. júl. 5. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek egy srácot,aki dadog.Főleg lányok jelenlétében.És nem is kicsit!

Én kifejezetten aranyosnak tartom,nagyon tetszik,hogy nem játssza meg magát,és le sem tudja tagadni,hogy zavarban van.

Legszívesebben magamhoz ölelném olyankor,hogy megnyugodjon,nagyon aranyos tulajdonság szerintem.

23/l

2009. júl. 5. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépem köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak
2009. júl. 5. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
hat ez velem is eloforsul neha , ha meg telefonalok is akkor is fel orat kell gyozkodjem onmagam amig ra veszem magam hogy ekinditsam a hivast:)..... 21f (nalam azert van mert sokat bantottak a suliban a tobbiek gyakran ha hoozzaszoltam en is valamihez altalaban kiforgattak a szavaimat es kgunyoltak st bstb sajnos az osztaly nagy resze ilyen volt es azon kivul is az emberek legtobbsege igy viselkedett velem ) (csajoktol nagyonsok durva elutasitast kaptam :( ...) (most ahol most vagyok egyetemen es ebben a varosban latom sokkal kulturaltabbak az emberek de sajnos nagy nyomot hagyott bennem egy idegen csajjal sem merek beszedbe egyedeledni vagy leszollitani az egyetemen sem semhol ha nem beszltem vele mesen elotte mindig azt erzem hogy biztosan durvan elutasitana, vagy elkedenek dadogni es gunyosan kinevetne stb stb )
2010. máj. 6. 23:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen az ember környezete nagyon befojásolni tudja személyiségünket.De én azért szorítok neked hogy sikerüljön legyőznöd ezt a problémát.
2010. máj. 7. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!