Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg?
Figyelt kérdés
Nem rég vagyok túl egy szakításon, nagyon nehezen de idővel rájöttem hogy találhatok jobbat végre kinyitottam a szemem és észrevettem hogy a "főnököm" nagyon jó pasi. Nem rég dolgozom egyébként nála.Eddig csak munkáról beszélgettünk, írogattunk de tegnap kicsit elkezdtünk ismerkedni. Bejön a stílusa a beszéde szóval nagyon rendben van a pasi.Nem tudok róla hogy lenne valaki az életében, de nem merek hozzá közeledni pedig próbálkozom és ahogy levettem a szavaiból ő is szivesen beszélget velem. Félek hogy nem sikerül semmi komolyabb köztünk és egy újabb csalódás ér, épp most lábaltam ki egyből. Tanácsok?2016. máj. 4. 12:54
1/2 anonim válasza:
Beszélgessetek, ha nem vagy közömbös neki, lépni fog :)
2/2 A kérdező kommentje:
tudom, de szeretnék azért tenni valamit ennek érdekében viszont azt sem szeretném ha észrevenné hogy nagyon bejön nekem... nem irhatok rá minden hülyeségért mert leesik neki hogy csak okokat találok egy egy beszélgetésre. tegnap nagyon sokat irogattunk :D remélem lesz belőle valami.
2016. máj. 4. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!