Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg?
Figyelt kérdés
Van egy lány, kb fél éve ismerem és teljesen belé vagyok szeretve.. Már beszéltem vele sokat.. Egyébként személyesen csak PlayIT-en PlayKID-en vagy Mc kiállításon találkoztunk, de nem lakik tőlem messze, csak 2 óra.. Szerintem annyi simán belefér.. Igazából nem hiszem, hogy annyira szeretne, persze jó fejnek tart az addig oké, de valahogy meg mondanám neki, személyesen, gondolkodtam, hogy elmegyek érte, elviszem valahova (meglepi) és a nap végén elviszem vacsizni, és ott megkérdezem.. De nem tudom :/ A bókolást nem viszem túlzásba.. Én 13 fiú ő 14 lány szerintetek? :(2014. aug. 6. 22:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt úgy ahogy van felejtsd el. Nem hiszem hogy a szüleid csak úgy engednék hogy két órát utazgass főleg ilyen fiatalon. Eleve nem kis pénz az utazgatás és ha csak két óra oda az ugyanúgy két óra vissza ami már egybe négy óra. Hasonló helyzetben voltam a párommal és mi azért sokkal idősebbek voltunk úgyhogy tapasztalatból beszélek.
2/5 anonim válasza:
Mond apukádnak hogy legyen vasutas!!! Lesz arcképesed :DDDDDDDDDD
3/5 A kérdező kommentje:
XDD Amúgy, van autónk és ők elvisznek szívesen meg haza is hoznak, szóval ez nem nagy akadály! :)
2014. aug. 7. 11:53
4/5 anonim válasza:
Hát valld be neki... Ha személyesen ne memred, akkor neten...
5/5 A kérdező kommentje:
Áhh. Inkább személyesen, ez nem net téma :/ De rendben :)
2014. aug. 7. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!