Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánytól megkérdezném a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánytól megkérdezném a randin, hogy tudja-e, hogy mi az a fekete lyuk, akkor vajon milyen választ várhatnék?

Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 19:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10.: 8. hozzászóló vagyok, orvosis én is, ha te is orvosis vagy, lehetne annyi alapműveltséged tudományok terén, hogy valamiféle fogalmad van a fizikáról, ha már két féléves tárgy itt is ;) Még ha nem is emelt fizikával jöttél
2016. máj. 3. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem orvosira jártam és persze, hogy van fogalmam róla, de, aki ilyen kérdést tesz fel egy randin, az nem a te tudásodra kíváncsi, hanem a saját nagyobb tudását szeretné előtted megvillantani, tehát, ha nem az általa bemagolt fogalmat adod elő, úgyis beleköt vagy kijavít, így tehát az, hogy megmondod, hogy a korrekt választ biztos nem tudod, ellenben van olyan kérdésed, amire ő nem tudja a választ elég finom jelzés lesz ahhoz, hogy vegye a lapot és ne játszmázzon vagy ha nem erre ment ki a dolog, hanem valóban ilyesmiről szeretne beszélgetni fordítson a lapokon és őszintén folytassa a dolgot. :)
2016. máj. 3. 20:24
 13/20 Kenzo Tenma ***** válasza:
Komolyan van olyan lány, aki tudna mesélni a szingularitásról? De imádnám. *-*
2016. máj. 3. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem tényleg jól járnátok :D

Jó vagyok fizikából, mint írtam emelteztem, tudnék verset mondani fejből nem is egyet, és még az mRNS és tárasinak működését is jól tudom. :D Ezek mellé, nagyon jó vagyok matekból. Esetleg töri és földrajz kérdésekkel problémáim lennének, de az alap műveltséggel és még talán egy kicsit többel abból is rendelkezem. :D

De most komolyan? Tantárgyak alapján akartok valakit besorozni és megítélni? Könyörgöm az IQ és EQ nem függ össze a tárgyi tudással.

2016. máj. 3. 20:52
 15/20 aladar12 ***** válasza:
100%

én ezt úgy tenném fel inkább, hogy "téged érdekel a csillagászat?"

egy ilyennel pozitívabb hatást is érnél el.

2016. máj. 3. 21:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én programtervező matematikus szakra jártam.

Néhány fiúcska azt hiszi, hogy minden nő rózsaszín barbie álomban él, ellentétben a rendkívül okos másik nemmel.

Minél alacsonyabb vki végzettsége/tudása, annál inkább így gondolja. Tapasztalat.

2016. máj. 3. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát megmagyaráznám neki, még olyat is tudnék neki mondani, amire max csak pislogna.

Szeretem a csillagászatot, minden tudományos témakör érdekel.

Rátérnék azért a paleontológiára is, mert az a kedvencem.

Ha nem tudja megmondani, hogy hány km/h-val futott egy átlagos velociraptor, akkor nem lesz több randi. :D 23L

2016. máj. 3. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedvelem, ill érdekel az asztrofizika és a csillagászat, meg lelkesen követem a NASA honlapját, szóval lehet hellyel-közzel meg tudnám válaszolni, de cserébe regéljen nekem a mitokondriális DNS-ről. Bár ha nem poén vagy komoly érdeklődés van mögötte csak szimplán vizsgáztatás lehet a sötétlyuk tömegéhez hasonlítanám annak az eselyét, hogy nem lesz második randi (marha nagy).

Nincs nekem bajom a vérszívással, de akkor ő se sértődjön be.

Mindenkinek van hobbija, érdeklődési köre jó ha ezek egyeznek pár embernél.

2016. máj. 3. 22:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de én rendszeresen teszek fel a páromnak extrémebbnél extrémebb műveltségi kérdéseket (vetélkedőket szerkesztek és rajta szoktam tesztelni), és imádom, hogy mindenre tudja a választ. :) De tényleg, a történelemtől a csillagászaton át a molekuláris biológiáig. Számomra ez vonzó tulajdonság, de emellett még sok minden másban is jó. :)
2016. máj. 3. 23:28
 20/20 Noren1989 ***** válasza:

Hát...ha Rocco-s videókon nőtt fel, akkor lenne egy tippem.

26/F

2016. máj. 4. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!