Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánytól megkérdezném a randin, hogy tudja-e, hogy mi az a fekete lyuk, akkor vajon milyen választ várhatnék?
Velem tényleg jól járnátok :D
Jó vagyok fizikából, mint írtam emelteztem, tudnék verset mondani fejből nem is egyet, és még az mRNS és tárasinak működését is jól tudom. :D Ezek mellé, nagyon jó vagyok matekból. Esetleg töri és földrajz kérdésekkel problémáim lennének, de az alap műveltséggel és még talán egy kicsit többel abból is rendelkezem. :D
De most komolyan? Tantárgyak alapján akartok valakit besorozni és megítélni? Könyörgöm az IQ és EQ nem függ össze a tárgyi tudással.
én ezt úgy tenném fel inkább, hogy "téged érdekel a csillagászat?"
egy ilyennel pozitívabb hatást is érnél el.
Én programtervező matematikus szakra jártam.
Néhány fiúcska azt hiszi, hogy minden nő rózsaszín barbie álomban él, ellentétben a rendkívül okos másik nemmel.
Minél alacsonyabb vki végzettsége/tudása, annál inkább így gondolja. Tapasztalat.
Hát megmagyaráznám neki, még olyat is tudnék neki mondani, amire max csak pislogna.
Szeretem a csillagászatot, minden tudományos témakör érdekel.
Rátérnék azért a paleontológiára is, mert az a kedvencem.
Ha nem tudja megmondani, hogy hány km/h-val futott egy átlagos velociraptor, akkor nem lesz több randi. :D 23L
Kedvelem, ill érdekel az asztrofizika és a csillagászat, meg lelkesen követem a NASA honlapját, szóval lehet hellyel-közzel meg tudnám válaszolni, de cserébe regéljen nekem a mitokondriális DNS-ről. Bár ha nem poén vagy komoly érdeklődés van mögötte csak szimplán vizsgáztatás lehet a sötétlyuk tömegéhez hasonlítanám annak az eselyét, hogy nem lesz második randi (marha nagy).
Nincs nekem bajom a vérszívással, de akkor ő se sértődjön be.
Mindenkinek van hobbija, érdeklődési köre jó ha ezek egyeznek pár embernél.
Hát...ha Rocco-s videókon nőtt fel, akkor lenne egy tippem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!