Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánytól megkérdezném a randin, hogy tudja-e, hogy mi az a fekete lyuk, akkor vajon milyen választ várhatnék?
Ha tőlem ilyet kérdeznél, a válaszom ez lenne: "A fekete lyuk az, ami a két füled között található."
És szépen búcsút intenék neked.
1. Senki sem szereti, ha hülyének nézik.
2. Ha neked ez a mérce, hogy valaki tudja, akkor az enyémet nem ütötted meg.
Ó én szeretem nagyon fizikát, emelt érettségim is van belőle. :D Velem nem tolna ki senki ilyen témában.
20L
Ja, én talán cserébe megkérdezném tőled, hogy mikor és hol született, és halt meg Babits Mihály, plusz jó lenne, ha néhány verset el is szavalnál tőle kívülről.
A kettőnek kábé ugyanannyi "haszna" van a való életben, mindkettő a másik tudását teszi próbára, csak más területen.
(#1 voltam)
Akkor elmagyaráznám neki, hogy működik a szingularitás, mi a tér-idő görbület és ajánlanám a Talentum Tudományos Könyvtár könyvsorozatát, ha ilyen témák laikusként érdeklik.
21/L
En evek ota ezzel csajozok es imadjak.:)
Szoktunk meg beszelgetni quarkokrol es Higgs-bozonokrol is!
Ezek utan neha mar elso randin feljon hozzam es kitolt egy IQ-tesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!