Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin még ne beszéljek arról, hogy anya nélkül nőttem fel?
Srác vagyok és anya nélkül nőttem fel.
A születésem után anyám úgynevezett szülés utáni depresszióba esett és jó pár évig ebben a "betegségben" szenvedett,most sincs jól.
Tulajdonképpen a dédnagyanyám nevelt fel,anyámmal azóta se szoros a kapcsolatunk.
Első randin,ha szóba kerül a család,akkor elmondjam ezt vagy ez elriasztaná a lányokat?
Lehet, hogy anya nélkül nőttél fel, de ha a dédnagymamád rendes volt, akkor anyai mintád ugyanúgy van mint másoknak.
Amúgy meg hacsak nem az a célod, hogy a barátnőd legyen a pótanyád vagy ha nem kifogásként használod bizonyos viselkedésre/dolgokra, akkor nem olyan fontos téma. Mármint természetesen szomorú, de nem hinném, hogy egy párkapcsolatban ez központi téma kéne, hogy legyen.
Nem panaszkodnék,nem siránkoznék,inkább felnőtt ember módjára elmondanám neki,hogy ez van,emiatt nincsen bennem sértettség vagy düh,ezt a dolgot már lerendeztem magamban.
Én nem pót anyát keresnék,hanem egy társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!