Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy elvárások ezek pasiként?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárások ezek pasiként? Ha ilyen nő kell?

Figyelt kérdés

akit én elképzeltem, 20-26 év közötti, legyen kicsit hosszabb haja az átlagosnál, ne túl világosszinű, kedves, aranyos, kicsit gyermeklelkű, egy picit öltözhet "ri.bancosabban" az átlagnál, és nem kap agyf_szt, ha kicsit beleszólok az öltözködésébe

magamról, kicsit jobb vagyok mint az átlag, mondjuk társkeresőn a szokásos semmibevételt tapasztalom, de tudok táncolni, kedves vagyok, intelligensebb mint az átlag, nem rinyálok, mindig pozitivan gondolkozok, és nemegyszer mondták, hogy az elveimmel pusztán bárkit tudnék szerezni, az 1%. Picit introvertált, talán ritkán magabizonytalan.

2016. máj. 2. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi lenne esetleg, ha eleve olyan nőt keresnél, akinek tetszik az öltözködése? Ezek idióta elvárások, senki nem járna veled túl sokáig.
2016. máj. 2. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy intelligens, ezt leszűrtük elég hamar.

Az összes elvárásod szánalmas, kivétel nélkül. Gondolom, az életkornál is levontál a magadéból egy tizest.

2016. máj. 2. 21:33
 13/16 anonim válasza:
csicska vagy
2016. máj. 2. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
idióta vagy idióta elvárásokkal
2016. máj. 3. 00:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Még ha a beleszóláson nem is buksz el (pedig de, mert már bocs, de ha magamból indulok ki, akkor amíg nem ülsz otthon öltönyben, addig ne mondd meg nekem, hogy milyen csinos ruhát húzzak a tévézéshez), ott mindenképp vége a dolognak, hogy gyermeklelkűt akarsz, de ri.bancosan öltözködőt. A gyermeklelkű nők nem öltöznek úgy, mint egy vad és csábító nő. Amúgy meg az elveid társkeresőn nem sokat érnek, ott a kép az elsődleges szempont.
2016. máj. 3. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján én ilyen vagyok! :) és szerintem semmi baj nincsen ezekkel az elvárásokkal. :) 21/L
2016. máj. 3. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!