Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy elvárások ezek pasiként?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárások ezek pasiként? Ha ilyen nő kell?

Figyelt kérdés

akit én elképzeltem, 20-26 év közötti, legyen kicsit hosszabb haja az átlagosnál, ne túl világosszinű, kedves, aranyos, kicsit gyermeklelkű, egy picit öltözhet "ri.bancosabban" az átlagnál, és nem kap agyf_szt, ha kicsit beleszólok az öltözködésébe

magamról, kicsit jobb vagyok mint az átlag, mondjuk társkeresőn a szokásos semmibevételt tapasztalom, de tudok táncolni, kedves vagyok, intelligensebb mint az átlag, nem rinyálok, mindig pozitivan gondolkozok, és nemegyszer mondták, hogy az elveimmel pusztán bárkit tudnék szerezni, az 1%. Picit introvertált, talán ritkán magabizonytalan.

2016. máj. 2. 20:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Miért akarsz beleszólni egy felnőtt nő öltözködésébe? Ez valami perverzió?
2016. máj. 2. 20:23
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
[Burkolt ismerkedős kérdés]
2016. máj. 2. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

MI az átlag???? Ha már annyiszor használtad az írásodban, akkor fogalmazd is meg!

"nem kap agyf_szt, ha kicsit beleszólok az öltözködésébe"

Semmi jogod beleszólni, hogy a másik hogyan öltözködik!!!

Te pont nem vagy pozitív gondolkodású, mert azok másképpen fogalmaznak, másképpen állnak hozzá az élethez, határozott KIJELENTŐ mondatokban fogalmaznak, és a pozitív gondolkodásúaknak NINCS SZÜKSÉGÜK ilyen idióta kérdést feltéve a válaszokat kikuncsorogni!

2016. máj. 2. 20:25
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Tudod mikor szólhatnál bele abba hogy mit vegyek fel. Nem a gyereked vagyok, oké? Fene se járna veled.
2016. máj. 2. 20:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a kiírásod alapján nem vagy intelligensebb, mint az átlag.

De azért sok sikert.

2016. máj. 2. 20:29
 6/16 anonim ***** válasza:
"gyermeklelkű"-legyen gyerekes/naiv??? :O
2016. máj. 2. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Én bármelyik férfit elküldöm a búsba, ha beleszól az öltözködésembe.
2016. máj. 2. 20:59
 8/16 A kérdező kommentje:
nem ismerkedős kérdés, ilyen oldalon én nem ismerkedek. Azért jó látni, hogy nőben is van olyan, aki kiragad egy mondatot, azon jól kiakad, és itt vezeti le :D nem öltöztetni akarom, csak max néha javasolni, hogy itthonra ilyet vegyen fel, vagy olyat, mert az sokkal csinosabb
2016. máj. 2. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben várd meg, míg a nő megkérdezi, hogy szerinted melyik a csinosabb.
2016. máj. 2. 21:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén szólva agyfaszt kapnék, ha a pasim javasolgatna ilyesmit. Az az én dolgom, hogy mit veszek fel és mit nem.
2016. máj. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!