Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves teljesen kezdő azaz szűz lánnyal belekezdenétek kapcsolatba?
Én attól félek hogy rengeteget kellene várni rá.
Ahhoz vagyok szokva, hogy egy lánnyal az első randitól számítva 2-3 héten belül és sokszor 4-5 randi után lefekszünk egymással.
Nem tudnék hónapokat várni, hogy majd a lánynak mikor lesz kedve a szexhez.
22/F
És mégis az a belekezdéskor miként derülne ki?
Amikor már meg téma lehet, akkor kb. tök mindegy, de hátránynak nem gondolnám, semmi körülmények között.
Most komolyan, mint kellene tanítgatni?
Az első párommal szűzek voltunk mindketten, én 17, ő 19. Kb. 3 hónap alatt eljutottunk arra a szintre, amit azóta is hozok. 5. partnerem lett a férjem, és nem a misszionárius pózról szól a szexuális életünk...de nem érzem azt, hogy 17 évesen bármivel is kevesebbet tudtunk volna az első partnerrel.
Nem az számít hogy szűz vagy-e hanem hogy mennyire tudsz szeretni :) Őszinte legyél, megbízható és kedves :) Nagyjából ennyi a lényeg. A szüzesség egy állapot. Egyébként annyiból jó talán, hogy a szerelmeddel együtt fedezheted fel a szexualitás kalandos útjait, ami mindkettőtöknek egy élmény lehet ha minden úgy történik.
26F
az a baj, h 18 éves, vagy az, h szűz?
inkább a szanaszét bäszott 40 éveseket kedveled? Furcsa izlés lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!