Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18 éves teljesen kezdő azaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves teljesen kezdő azaz szűz lánnyal belekezdenétek kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 08:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

Én attól félek hogy rengeteget kellene várni rá.

Ahhoz vagyok szokva, hogy egy lánnyal az első randitól számítva 2-3 héten belül és sokszor 4-5 randi után lefekszünk egymással.

Nem tudnék hónapokat várni, hogy majd a lánynak mikor lesz kedve a szexhez.

22/F

2016. ápr. 29. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

És mégis az a belekezdéskor miként derülne ki?

Amikor már meg téma lehet, akkor kb. tök mindegy, de hátránynak nem gondolnám, semmi körülmények között.

2016. ápr. 29. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Ha látom, hogy nem kell rá sokáig várni és nyújtani tudja, amit akarok, akkor igen. Ha ezeket nem látom, akkor nem. Nem igazán lenne kedvem hozzá, hogy én tanítgatom és a következő pasija élvezi ki.
2016. ápr. 29. 12:45
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

Most komolyan, mint kellene tanítgatni?

Az első párommal szűzek voltunk mindketten, én 17, ő 19. Kb. 3 hónap alatt eljutottunk arra a szintre, amit azóta is hozok. 5. partnerem lett a férjem, és nem a misszionárius pózról szól a szexuális életünk...de nem érzem azt, hogy 17 évesen bármivel is kevesebbet tudtunk volna az első partnerrel.

2016. jún. 11. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

Nem az számít hogy szűz vagy-e hanem hogy mennyire tudsz szeretni :) Őszinte legyél, megbízható és kedves :) Nagyjából ennyi a lényeg. A szüzesség egy állapot. Egyébként annyiból jó talán, hogy a szerelmeddel együtt fedezheted fel a szexualitás kalandos útjait, ami mindkettőtöknek egy élmény lehet ha minden úgy történik.

26F

2016. jún. 11. 23:47
 16/19 anonim ***** válasza:
bírom hogy sok embert annó megszántak ,volt részük néhány kufircban és ezután önhatalmúlag kinevezik magukat mestereknek(ha másban nem a sexben és azt is csak a szűzekhez viszonyítva)
2016. jún. 24. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:

az a baj, h 18 éves, vagy az, h szűz?

inkább a szanaszét bäszott 40 éveseket kedveled? Furcsa izlés lenne...

2016. jún. 24. 22:55
 18/19 anonim ***** válasza:
En kedveltem a szuz fiukat :D csak azt hianyoltam h ok ugye nem mertek még iranyitani es nekem kellett. :))
2016. júl. 2. 13:14
 19/19 Gábor19750102 válasza:
45%
Bárcsak minden nő szűzen menne férjhez. Nagyon boldog lettem volna ha nekem sikerül ilyen tiszta lányt találnom.
2016. júl. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!