Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen egy 30-as évei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy 30-as évei elején járó, , fiatalember", hogy ne kapjon agyvérzést, mivel mindenki 40-nek nézi, és a huszonéves nők 95%-a is magázza?

Figyelt kérdés
Törődjön bele, hogy ,,vénember" lett (nagyon erőteljes arcvonások, mint az apjáé voltak, ill. mély barázdák, -hiába a sok sport és alkohol-dohányzásmentesség), vagy vergődjön, erősködjön, hogy ő igenis fiatal? Nem akar még ,,nyugdíjas életszínvonalat folytatni, élni akar, ismerkedni, szórakozni (nem egyéjszakásra gondoltam). Tegezést a kollégákon kívül hát, nem is emlékszem mikor kaptam. Bár lehet úgy kellene felfogni, hogy ez jó, mert felnéznek rám, tisztelnek. De nem tudom így értékelni mindezt. Mondjuk ha körülnézek a 30-35 közötti ismerősökön, vagy utcán, akkor 10 ből 7 inkább 40 hez közelebb áll külsőre. Nem tudom mi ennek az oka(tiszt a kivételnek). Ellenben a 30 as nők nagy része, 25 körülinek tűnik, fiatalosak. Ők később ,,vénülnek"? Nem tudom mit csináljak másként? Vegyek méregdrága kozmetikumokat (nu skin ageloc szérum, ami tényleg tud fiatalítani havi 60 rongyért), öltözzek huszonévesként, marassam le savval az arcom savval? Elkeseredés megvan, ami sosem jó. Hol lehet ismerkedni elfogadó nőkkel? Társkereső kizárva, kétszer voltam, talán ha 1-2 levelet kaptam. Mondom, minden más rendben van. Különélés, autó, rendes munka, nem vagyok unalmas sem. Csak hát ,,öregnek" néznek.
2016. ápr. 26. 18:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy a ruházatod miatt néznek-e öregnek vagy az arcod, járásod, akármi miatt.

Próbálj fel fiatalosnak mondott ruhákat, hogy érzed bennük magad. Nem csak rózsaszín ing létezik.

Szóval igen, ahogy a kérdésben írta, öltözködj huszonévesként. Én látom a különbséget a hozzám való viszonyulásban, az öltözködésem miatt, megéltem, ahogy írtam fentebb.

2016. ápr. 28. 20:04
 22/22 anonim ***** válasza:

Hallod öntudatlanul lemagáztalak :D :D "ahogy a kérdésben írta", ne haragudj :D

Szerintem az ember úgy találhatja meg a stílusát, ha próbálgat ezt-azt. De nem árt az sem, ha közben nem nézed le ezeket a stílusokat. Én hordtam barna gatyákat meg bugattit egy darabig, és úgy éreztem, hogy az öregapám vagyok. A gondolatokra is kihat, hogy mi van rajtad.

2016. ápr. 28. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!