Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy 30-as évei elején járó, , fiatalember", hogy ne kapjon agyvérzést, mivel mindenki 40-nek nézi, és a huszonéves nők 95%-a is magázza?
Eladókon ne akadj fenn.Én minden vásárlót magázok.Ránézésre 18-20 éves nőket és férfiakat is,persze kivételek akik gyakran jönnek és beszélünk néha semleges témákról és tegezést kérnek.
Öltözködésed nem hiszem,hogy öregít.Legyél kicsit vidámabb,pozitívabb,mosolygósabb.Sokat számít.
Én sem örültem, mikor pár éve már elkezdtek "tetszik"-ezni. 20 év körüliek. Ilyenkor azt mondtam, hogy "na jó maradjunk inkább a sima magázásnál. Nem vagyok még öreg néni". :)
Most már úgy vagyok vele, hogy mindenki mondhat, amit akar. Ha ismeretlen vagyok számára - merthogy először lát - akkor nyilvánvaló zavarában nem tudhatja, hogyan is szólítson meg.
Nyugtáztam, hogy nyilván tiszteletadásból teszik (ezt néhány éve mondták is...) Elfogadtam, beletörődtem. Nem nagy ügy.
Egyszer mindenki fölött eljár az idő. Ez az élet rendje.
Üdv: 42/N
Kockás, fősulis tanáros ing, szürke v. fekete F and F, H and M nadrág, Bugatti cipők minden típusban. Fekete, kék, barna színben. -
esetleg más színek? Bácsis bugatti lecserélése valami vagányabbra? Szintén apókás tescós gatya helyett fiatalosabb cuccok? Inditex, egy körülnézés erejéig legalább?
Én amúgy kipróbáltam az olyasmi stílust, amit írsz, mert én meg pont nagyon férfiasnak akartam tűnni, ment is a "jó napot kívánok". Aztán mikor vagányabb, fiatalosabb - ha úgy tetszik, bzisabb (szeretik ezt mondani pl. a csőfarmerre) - ruhákra váltottam, mert fogytam és bátrabb lettem, akkor jöttek a Helló!-k, még a Jó napot! helyett is, pl. hotelrecepción.
Próbálgass stílusokat, mi illik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!