Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam meg? PLS HELP!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg? PLS HELP!

Figyelt kérdés

már nagyon rég óta teccik egy srác a suliból.hogyan szólítsam meg hogy ne legyen feltűnő.kicsit félénk vagyok ,de már néha szemeztünk:D.meg egyszer a haverjai is hozzámszóltak.:D

köszi előre is

2010. ápr. 7. 16:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

már rég bejelöltem:D

de elég hülyén nézne ki ha csak oda jönnék és:szia!

még jöjjenek

2010. ápr. 9. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz élöbe odamenni, probalj msnezni vele vagy valami, vagy vmi ürüggyel menj oda hozzá, találj ki valamit amit kérdezhetnél töle, vagy valami.. ne csak "szia" és néztek... Csak elöbb, ah a többiek is irták adj viszonylag egyértelmü, de nem rámenös jeleket.. Szünetbe szemezz vele pl, meg ilyenek.
2010. ápr. 10. 17:58
 13/17 anonim válasza:
54%
Odamész hozzá és belesúgod a fülébe hogy a következő szünetben várod a fiú wc-ben a haverjaival együtt egy orgiára....
2010. ápr. 10. 18:22
 14/17 anonim ***** válasza:

ha tényleg ezekből sem veszi a lapot, hát nem tom.....

írd rá egy cetlire a számod, és nyomd a kezébe :)

2010. ápr. 10. 18:33
 15/17 anonim válasza:

Szia:)

Ha tudnád mennyire meg tudlak érteni!:) Én is ugyan ilyen helyzetben vagyok, hetek óta megy a szenvedés:( Bár mi már beszéltünk, csak más nem nagyon történik:S:)

És én is tudom, h nem kéne ennyire görcsölni, de ezt könnyű mondani...szóval én megértem ha nem mersz csak úgy odamenni hozzá, de azért ha lesz vmi jó szitu akk talán meg kéne próbálni:) hajrá!:)

2010. ápr. 10. 19:11
 16/17 anonim válasza:
"HÉ TE B*ZI"
2010. ápr. 10. 19:45
 17/17 A kérdező kommentje:

nagyon köszi a tippeket:)

ha lesz vmi akkor majd meg írom:D

2010. ápr. 11. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!