Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam meg? PLS HELP!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg? PLS HELP!

Figyelt kérdés

már nagyon rég óta teccik egy srác a suliból.hogyan szólítsam meg hogy ne legyen feltűnő.kicsit félénk vagyok ,de már néha szemeztünk:D.meg egyszer a haverjai is hozzámszóltak.:D

köszi előre is

2010. ápr. 7. 16:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
mond neki,hogy lecumizod,tuti,hogy rádkattan!
2010. ápr. 7. 16:17
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a "Szia!" elég jó megszólítás ebben a helyzetben. :D

Ha hozzáteszed, hogy kíváncsi vagy a legjobb csajozós dumáira, mert le szeretnéd tesztelni; akkor egyből figyelni is fog rád. A többi azon múlik, mit reagál... ;)

2010. ápr. 7. 16:34
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Hagyad a srácot! Ne kezdeményezz! Ne könnyitsd meg ennyire a dolgát.

Nekem legalábbis herótom van azoktól a csajoktól, akik túl rámenősek.

Jeleket adjál neki azért, kacsintás, stb... Ha nem veszi a lapot akkor egy balf*sz és nem neked való!

2010. ápr. 7. 17:39
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány évesek vagytok, lehet, hogy még nem volt barátnője, ezért nem érti a jeleidet.

Mondd neki, hogy szia :) Talán megérti végre

2010. ápr. 7. 18:03
 5/17 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek(kivéve 1.)

de már csak kevés idő van:(

ő 8.os és kb másfél hónap múlva ballag:(

még jöhetek.

köszi

2010. ápr. 7. 18:31
 6/17 anonim ***** válasza:

Ezért kell gyorsan cselekedned:)

Köszönj neki a folyosón,kérdezz rá hogy telt a szünete a többi meg jön magától:)

A lényeg,hogy legyél magabiztos,de ne nyomulós.Legyél kedves,mosolyogj:)

Sok sikert!

15/L

2010. ápr. 7. 18:39
 7/17 A kérdező kommentje:

köszi:)

de nem feltűnő?

csak az a baj h mindig a haverjaival van.kb 5-tel

2010. ápr. 7. 18:41
 8/17 anonim ***** válasza:

"mindig a haverjaival van.kb 5-tel" -ez éltekori sajátosság, nem? Majd kinövi. :)

Addig pedig elviselheted, ha akarod a srácot. Egyetértek azzal, hogy ne nyomulj túlzottan, hanem adj jeleket, csak a jelek minősége nem mindegy. Egyértelmű, érthető jeleket kell adni, ha te akarsz valamit. Az a félénk köszönés, amit nem hall a célszemély, például nem ér kutyafülét sem. Célzol, lősz, meggyőződsz arról, hogy találtál. Ez a helyes eljárás és sorrend. Az a vadász, aki csak puffogtat söréttel a sötét erdőben, ritkán visz haza zsákmányt. :D :D :D

2010. ápr. 8. 09:36
 9/17 A kérdező kommentje:

köszi.

de még az életbe nem szóltam hozzá:/

és kéne egy lépést tennem

mi legyen az?

köszi:)

2010. ápr. 8. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
a nevét legalább tudod ? keresd meg valamelyik közösségi oldalon, jelöld meg, ha visszajelöl jó vagy nála, aztán majd megy minden magától :)
2010. ápr. 9. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!