Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bocsássak meg neki megint? én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsássak meg neki megint? én 13/L ö 13/F

Figyelt kérdés

Most csütörtökön vagy pénteken találkozok volt barátommal, mert mondta hogy szeretne velem beszélni és már többször kérdezte h nem a kezdhetnénk újra erre azt mondtam neki hogy még nem tudom és tényleg nem tudom h mi legyen?!

Mások is mondták hogy még mindig szeret én is érzek még valami és hiányzik is az az érzés.

Lécci segítsetek hogy milyen legyek vele és hogy mit mondjak neki..

Előre is köszönöm.

Lécci normális válaszokat..Köszi

2010. ápr. 7. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
xd
2010. ápr. 7. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
omg
2010. ápr. 7. 15:31
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
kevés az info. Miért szakitottatok? 13 évesen nem kell hogy barátod legyen. max puszi kézenfogás, talán csók, nem kell hogy elfogadda bocsánatkérését elötted van még az élet.
2010. ápr. 7. 15:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Úgy érzem hogy még mindig érzek valamit és fogalmam nincs mit tegyek. :S

Köszi az eddigieknek :)

2010. ápr. 7. 15:41
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
szereted akk találkozz vele -.-
2010. ápr. 7. 15:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy "Bocsássak meg megint" arra utal, hogy megbántott valamivel. Ezt csak te tudod eldönteni, hogy végzetes bűn-e, vagy hogy szereted-e. Bocs de mi nem tudunk ebben segíteni.
2010. ápr. 7. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az hogy MEGBOCSÁSS E NEKI MEGINT..?na hát akkor a lentiekben a részleteket kellett volna leírnod sztem hogy mit is kellene megbocsátani..Így nem tudok neked segíteni!
2010. ápr. 7. 16:05
 8/13 A kérdező kommentje:

2.TÉLEN: azért mert nem igazán figyelt rám és keveset találkoztunk.

1.ELŐTTE NYÁRON: is együtt voltunk egyszer akkor meg azért mert ő összejött valaki mással.

De most mintha tényleg azt látnám rajta h komolyan gondolja de sajnos nem tudom

2010. ápr. 7. 16:09
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Jesszus mekkora problémák... inkább javaslom a könyvet fogd mint a fiúk... ha meg még nem forog fenn ez a helyzet akkor is inkább a könyvet kéne. Am meg 13 évesek vagytok összeházasodni nem fogtok, szoval...
2010. ápr. 7. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2010. ápr. 7. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!