Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kerüli a randit megint?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerüli a randit megint?

Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam egy fiúval. Azt mondta, hogy örült, hogy velem volt, meg elkérte a számom. És most meg sms-eztünk is, de valahogy nem akar elhívni második randira. Kerülgeti a témát, meg így célozgat, de konkrét dolog nincs....Csak nem játszik velem, ha már számot cseréltünk. De nem értem miért húzza el a dolgokat ennyire. És nem kisgyerek, mert 20 felett van....Szóval nem értem:/
2011. szept. 10. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert kicsi a fa:Szod
2011. szept. 10. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Kár, hogy lány vagyok...de mindegy....
2011. szept. 10. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem kizáró ok :)

Amúgy hány éves vagy ?

2011. szept. 10. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

kérdezd meg, hogy nincs-e kedve még egyszer találkozni :)

ha csak hímel-hámol, vagy nemtudom-ozik, akkor lehet felesleges..

2011. szept. 10. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, ha kerüli a témát és nem hív el azt azt jelenti hogy nem akar találkozni veled. Ha szeretne megnyugodhatsz el fog hívni..
2011. szept. 10. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha el akarsz menni vele, akk hívd el te. De a leírtak alapján, sztem nem akar találkozni.
2011. szept. 10. 21:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát igazából olyan dolgokat ír, h csinos vagyok, meg hogy majd a legközelebbi talin így meg úgy...De konkrétan semmi....Amúgy 19 vagyok. De meg ha nem akar akk miért írja, h örült nekem, meg szép vagyok, stb...?! Vagy ezt a srácok mindig írják?:S
2011. szept. 10. 21:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd, ne válaszolj neki. Ha nem érdekled, akk onnantól ő sem ír. Ha érdekled, akk továbbra is írni fog.
2011. szept. 10. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van egy másik lány is a történetben...
2011. szept. 11. 00:45
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Lehet hogy csak parázik...Szóval adj neki esélyt szívem:P
2011. szept. 11. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!