Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem hiv el egy igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem hiv el egy igazi randira?

Figyelt kérdés

Egy ideje sokat talakozom egy pasival, szerintem kedvel engem,de nem vagyok biztos benne, hogy mennyire.

Mostanaban egyutt toltjuk a pentek, szombat, vasarnap esteket, csak ketten.

Vasarnap a mozi estévé valt.

Hajnalig beszelgetunk.

Megerint, megfogta a mellemet is mar, igaz, hogy akkor kicsit reszeg volt.

Bokolt nekem tobbszor, hogy en mas vagyok,mint a tobbiek, hogy mas nok unalmasak.

Amikor egy este ott hagytam ot egy klubban, mert elkezdett egy csajjal dumalni (nem akartam zavarni) reggel hatkor kaptam egy sms-t tole,hogy nem tortent semmi,csak muveszetekrol es politikarol beszelgetett a lannyal es a haverjaival.

Eszreveszi, amikor befestem a hajam, es mas tonusu voros.

Ami gondolkodoba ejt, hogy ha annyira akarna egy baratnot maganak, vagy ha annyira akarna szexet,mint mondja akkor miert velem tolti az idejet, es miert nem randizik mas csajokkal?

Ha meg en tetszem neki, akkor miert nem lép vegre?

Multkor meg azt is felhozta, hogy tudta, hogy kb 4 eve nagyon bejott nekem. Sajnos elszurtam az alkalmat, mert annyira zavarba jottem, hogy nemmondtam neki, hogy meg mindig nagyon bejon nekem.

2016. ápr. 25. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet fél.. Milyen idősek vagytok? Valószínű, hogy Te is bejössz neki.

Viszont ha moziztok, meg találkoztok, akkor nem értem, milyen "igazi" milyen randira gondolhatsz.:/

Egyébként utalhatsz is rá, nem kell állandóan neki lépnie.

2016. ápr. 26. 00:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Ti miért nem dugtok?

Állandóan egymáson lógtok, ezek után egy első randi értelmetlen lenne.

Egyszerűen csak nála alszol, aztán, ha van valami és az rendszeresen, akkor egyszer megkérdezheted, hogy akkor most jártok.

2016. ápr. 26. 00:43
 3/6 A kérdező kommentje:
ez a kerdesem nekem is, mi lehet a hatterben, hogy nem dugunk? :)
2016. ápr. 26. 18:26
 4/6 anonim válasza:
Élvezd ki az izgalmas pillanatokat, lehet o is azt próbálja, mert ha csak ugy osszejottok abban mar milyen izgalom lesz. Igy Megvannak a kérdések higy na mi lesz megérint érez valamit irántam stb.
2016. ápr. 27. 22:34
 5/6 Vanessza9728 válasza:

Szerintem o sem csak baratnak tekint az elmondottak alapjan,valoszinu o is csak ossze van zavarodva mint te. Nem muszaj neki lepni. Egyszeru noi paraktikakkal ki deridheted mit is akar. Nala vagy nalad nezetek meg egy jo kis filmet,csipd ki magad es buj hozza,egy ket viccesre fogott megjegyzes sem art a szandekodrol..a tobbi meg mar adja magat. Ha nem csinal semmit nagyon bena vagy tenyleg csak baratkent nez rad.

Nekem ez a taktika mar bejott :)

2016. ápr. 28. 01:02
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, mi az igazi randi a részedről? Már a randin túl vagytok. Szerintem fél, mert anno is elhajtottad, most ha akarsz valamit tőle, akkor neked kell nyitni, ahogy a többiek is írták. Aki iránt nem érzek semmit, azzal nem töltök el ennyi időt, szóval akar valamit ő is. Akár mondhatod is neki, hogy tetszik neked, meg úgyis annyi mindenről beszéltek, akkor mondhatod azt is , hogy szeretnél vele szeretkezni,de ne dugást mondj. Nyitni a nőnek kell.
2016. ápr. 28. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!