Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a leggázabb randipartnered? Mit csinált?
A srác eljött a randira.Találkoztunk.A köszönés utáni mondata az volt, hogy bocsi, de neki dolga van...Erre reflexből rávágtam, hogy "nekem is".Elköszöntünk és mindenki ment tovább a maga útján az 1 másodperces randí után.
Nem bántam, mert tulajdonképpen vakrandi volt és baromira nem jött be a srác.
Másik gázos az volt, mikor a randi közepén felhívta valaki a srácot...A srác azt mondta, egy haverja az és át kéne ugrani a szomszédos szórakozóhelyre hozzá megbeszélni valamit.Hát jó, elmentünk kocsival.Erre asrác bevallotta, csak azért intézte így, hogy lássa, elég rugalmas vagyok-e.
Mondom, ez noormáális??? Miféle idétlen tesztelés ez és mire jó? Na mindegy is, mert mondtam a srácnak, hogy én most rugalmasan hazamegyek és ennyi volt...Elég sértődött, csalódott képet vágott.Hát, nem tudom, mit várt.Tesztelgesse a nagyanyját, nekem ilyen dedós szórakozásra nincs időm.
Igazából ebben a sztoriban én magam voltam a "gáz randipartner". Nem vagyok rá büszke, de talán mások tanulnak belőle.
A nulladik randi egy hatalmas egyetemi bulin volt, koncert. Enyhén szólva már nem voltam szomjas. A nagy tömegben mellém sodródott egy lány. Pár mosoly, meg véletlen érintés után nem húzódtunk el egymástól. Később már összeölelkezve énekeltük a számokat. És a végén csók is esett. Majd hazakísértem, és útközben is sokat csókolóztunk, beszélgettünk. Ha kicsit rámanősebb vagyok, (áh hülyeség, hiszen akkor még szűz voltam) akkor vele alhattam volna.
A lényeg, hogy a második - azaz az első randira - már szín józan állapotban mentem. Viszont így már semmi vonzót nem láttam, éreztem a lányban. Igyekeztem finoman közölni, hogy nem érzek mély vonzalmat, azt meg nem szeretném, hogy csak a szex miatt legyünk kapcsolatban.
Szóval csínján az alkohollal, ha csajozni (pasizni) akartok!
Felutaztam Pestre (3,5 óra)nagyjából azért, hogy végigjárhassam a kisboltokat, mert ő energia italos dobozokat gyűjt és hátha van vmi új valahol, végigjárjak 2 plázát a nagy semmiért mert nem shoppingolni készültem, a telenor előtt üljek a padon, a margitszigeten leüljünk a legelső padra, majd az út szélén üljünk egy betontömbön és nézzük ahogy mennek az autók. Jaa ültünk még a városligetben is délelőtt egy fél órát, ahol megreggelizett. Dél körül kérdezgette, hogy 'nem akarsz venni vmi kaját?' persze erre a válaszom 'nem' volt, mert nem gondolnám, hogy ez az én dolgom lenne... Aztán délután a keleti pályaudvar előtt is ültünk, mert én hülye megvettem reggel oda-vissza a jegyeket helyjeggyel együtt, így nem tudtam előbb hazamenni. Amikor reggel mondtam, hogy menjünk az állatkertbe, mert az egész napos program, nem unatkoznánk, arra a válasz az volt, hogy nem gondolom, hogy ő egész nap majmokat fog szagolni...
Amikor említettem, hogy gondoltam csinálunk is vmit, beülünk vhova, akkor még én voltam a bunkó, és túl nagyok az elvárásaim. És ha elvárom tőle, hogy ő szervezze meg a programot, az olyan mintha azt akarnám, hogy vigyen el hawaii-ra. Pedig csak annyi lett volna, hogy igyunk meg vmit, vagy együnk egy fagyit. Ráadásul nem meghívatni akartam volna magam. Azt is megkaptam, hogy más örült volna ennek a programnak... Végül még hazavonatoztam 3,5 órát, aztán a helyi járattal majdnem 1 órát, szóval kb. 8 órát utaztam ezért a "szuper" napért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!