Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira odavagyok egy lányért, hogy csak rá tudok gondolni, nem tudok a tanulásra koncentrálni meg semmi másra se, mit tegyek most?
De édes. :) Hát, igazából sok mindent tenni nem tudsz...Én államvizsga idejében voltam így, és nagyon megszenvedtem. Kényszeresen, betegesen kellett rá gondolnom de azért tudtam tanulni. Ülj neki a tanulásnak, megy az, csak jóval lassabban, mint "tiszta" elmeállapotban. :D 5-ös vizsgám lett, pedig én is tiszta koki voltam a szerelemtől. Ne aggódj!
Az is normális hogy össze-vissza van az étvágyad meg az alvás. Ez egy "normális"állapot. :D
Egyébként mi van veletek? :) Tudja, hogy mit érzel iránta? Barátkoztok, vagy randiztok? :)
Ez de aranyos.:-)
Hát figyelj értem a helyzetedet,valahogy próbálj meg koncentrálni ha nehéz is,nehogy leromolj.
Am sok sikert,remélem sikerül meghódítanod.:-)
Rollam irtad :) en is ilyen helyzetben vagyok most szinte egesz nap rajta agyalok
Ha gondolod irhatsz privatott tan tudunk egymasnak jo tanacsod adni
nekem is ismerős az érzés, de a feladatra koncentrálni kell.
a lányt viszont ne hanyagold sokáig, mert csak rosszabb lesz a helyzet. hívd el randira, érezzétek jól magatokat, hódítsd meg. ne azt mondd neki, hogy szerelmes vagy és másra se gondolsz, mert ettől csak megijed. mondd, hogy tetszik neked és ismerkedjetek össze, csak szépen fokozatosan az érzelmekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!