Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a fiú pizzériába akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiú pizzériába akar menni második randin mennyi pénzt vigyek magammal kb?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 20:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Kettőtöknek elég egy pizza szerintem. 1000 körül van akkor 500-500 Ft per koponya. Italra gondolom meghív (én meghívnálak, a gesztus a lényeg).
2016. ápr. 21. 21:09
 12/23 A kérdező kommentje:
Ő találta ki ezt az ötleter..Nem tudom,hogy ilyem.téren ő,hogy látja a dolgokat,hogy közösen.legyen fizetve vagy ő fizeti..Nem.akarok rákérdezni mert akkoe azt hinné számitó vagyok..Első randin sétálgattunk szóval nem tudom,hogy szeretné de nem akarom azt se,hogy azt higgye,hogy én kihasználnám mert nincs szándékomba..
 13/23 A kérdező kommentje:
Ötletet*
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ebből ennyit kihozni.

Vigyél magaddal pénzt. Ajáld fel h a részed fízeted.!

2016. ápr. 21. 21:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki fizesse a magájét és ha italra meg akar hívni hát legyen. 3000ft legyen nálad azért.
2016. ápr. 21. 21:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, melyik filmben volt, amikor az egyik pali, a másiknak ad randi tanácsokat, és valami ilyesmit mond?

"Ha felajánlja, hogy fizeti a számla felét, ne higgy neki! Hazudik!!!" XDDD

Ez ugrott be rögtön a kérdést látva. :D

De, hogy válaszoljak is, jól mondták az előzőek. 2-3 ezer van nálad, az elég. Csak nem fog mellé 18 éves skót whiskeyt rendelni, majd a végén otthagyni a számlát, bár hallottam olyan sztorit, hogy a csaj közölte a sráccal, hogy bocs, de ez nem fog összejönni, erre a pali ki akarta fizettetni a számla felét, szóval ha úgy döntesz, mégsem jön be a srác, vagy várd meg amíg fizet, vagy fuss, vagy fizesd ki a felét. :) Ez a három opció van, mindegyik működik. :D

2016. ápr. 21. 21:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, hogy a 6. vagy 7. randin vette elő a pénztárcát, de kiröhögtem és megkérdeztem, persze elpoénkodva, hogy: "Tényleg hülyének nézel?" :DDD

Utolsó voltam..

2016. ápr. 21. 21:20
 18/23 anonim ***** válasza:
2-3 ezer elég kellene, hogy legyen, és abban már van pizza és üdítő is, esetleg valami desszert. Ha tudod, hova mentek, akár utána is nézhetsz, hátha van valahol valami árlistájuk.
2016. ápr. 21. 22:09
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
Én 5000-et vinnék, biztos ami biztos. Felénk mondjuk a pasi a meghívó fél, de hát ezek a mai fiatal-ok...
2016. ápr. 21. 22:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Nyilván szokott nálad lenni pénz, ha elmész pizzázni. Vigyél ugyanannyit. Ennyire azért legyünk már önállóak, ha randizunk.
2016. ápr. 21. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!