Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a fiú pizzériába akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiú pizzériába akar menni második randin mennyi pénzt vigyek magammal kb?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 20:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
5%
1000 ft biztonsag eleg. Errefele 250ft egy szelet pizza es 300 korul van egy innivalo.
2016. ápr. 21. 20:41
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

feltételezem, nem fog otthagyni a végén, hogy te fizesd mindkét pizzát :D

Legyen nálad mondjuk 3-4 ezer forint, de jó esetben semennyit nem kell költened belőle.

2016. ápr. 21. 20:42
 3/23 anonim ***** válasza:
10%
Második, mi az, hogy "jóesetben semennyit nem kell költenie". Teljesen természetes az, hogy a férfi fizessen mindig mindent?
2016. ápr. 21. 20:44
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok,

nem, de második randin lesz olyan udvarias még a fiú, hogy ő fog fizetni, másrészt egy pizzába nem hal bele. Én legalábbis fizetném a lánynak a 2. randin.

2016. ápr. 21. 20:46
 5/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt se tudom,hogy ő,hogy akarja ezt..Nem.tudom,hogy drága helyre megyümk e.. Én pl két szelet pizzánál többet nem.birok meg enni..
2016. ápr. 21. 20:47
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy első randin két különböző helyre ültünk be, a másodikon már a lány akart fizetni. Persze nem hagytam, de értékeltem.
2016. ápr. 21. 20:48
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
akkor majd lehet rendeltek egy nagyobb pizzát és megeszitek közösen. :)
2016. ápr. 21. 20:50
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nos. Két dolog lehet.

Ha ő mondja meg, hova menjetek, akkor fizessen is ő. Ugyanis nem tudhatja, hogy mennyi pénzed van és mire akarod költeni.

Ha viszont közösen találjátok ki a programot vagy te javasolod, akkor mindenképpen legyen nálad annyi pénz, amennyit fogyasztani szándékozol, aztán vagy szükséged lesz rá, vagy nem.

2016. ápr. 21. 20:51
 9/23 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Értékelni fogja,ha szeretnél majd fizetni,azért vigyél pénzt magaddal,de szerintem lesz olyan udvarias,hogy nem fogja hagyni,hogy te fizesd.

Azért fel kell készülni,sosem tudni.

2016. ápr. 21. 20:58
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ő mondja meg, hova menjetek, akkor fizessen is ő. Ugyanis nem tudhatja, hogy mennyi pénzed van és mire akarod költeni. "

Ennyi. Aki elhív, az állja a számlát, ez írott szabály.

De vigyél annyi pénzt, amivel a te részedet ki tudod fizetni, így nem maradsz szégyenben.

2016. ápr. 21. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!