Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú pizzériába akar menni második randin mennyi pénzt vigyek magammal kb?
feltételezem, nem fog otthagyni a végén, hogy te fizesd mindkét pizzát :D
Legyen nálad mondjuk 3-4 ezer forint, de jó esetben semennyit nem kell költened belőle.
#2 vagyok,
nem, de második randin lesz olyan udvarias még a fiú, hogy ő fog fizetni, másrészt egy pizzába nem hal bele. Én legalábbis fizetném a lánynak a 2. randin.
Nos. Két dolog lehet.
Ha ő mondja meg, hova menjetek, akkor fizessen is ő. Ugyanis nem tudhatja, hogy mennyi pénzed van és mire akarod költeni.
Ha viszont közösen találjátok ki a programot vagy te javasolod, akkor mindenképpen legyen nálad annyi pénz, amennyit fogyasztani szándékozol, aztán vagy szükséged lesz rá, vagy nem.
Értékelni fogja,ha szeretnél majd fizetni,azért vigyél pénzt magaddal,de szerintem lesz olyan udvarias,hogy nem fogja hagyni,hogy te fizesd.
Azért fel kell készülni,sosem tudni.
"Ha ő mondja meg, hova menjetek, akkor fizessen is ő. Ugyanis nem tudhatja, hogy mennyi pénzed van és mire akarod költeni. "
Ennyi. Aki elhív, az állja a számlát, ez írott szabály.
De vigyél annyi pénzt, amivel a te részedet ki tudod fizetni, így nem maradsz szégyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!