Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek normális, humoros, kedves és jóképű pasik? Akik 17-20 évesek?
hát ha vársz még 2 és fél évet hogy betölcsem a 17-et ;)
nem tartom helyesnek magam de több lány (köztük anyukám is xDDD) mondta hogy helyes vagyok humorom szerintem van bár lányoknál kicsit leblokkolok a kedvesség meg már a minimum nálam egy lánynál ;) 14/pucás
honnan tudtam, hogy 2percen belül 603 válasz megy erre a kérdésre?!
mindenki neked akarja bebizonyítani, hogy Ő a nagy Ő!! :D
ebből is látszik, hogy ki vagyunk éhezve a szeretetre, az odafigyelésre, a megbecsülésre...és az összes ilyen sablonra!
na megyek, és kiírom ennek a kérdésnek a másik nemre vonatkozó kérdését!
máskülönben sok szerencsét ;)
jaaaaaa...előző vagyok...ÍRJ PRIVÁTOT!!!
XDXDXD háháhá
jajmár én is akarok normális fiút:D
kérdezőnek: én is úgy vagyok ahogy te, kor meg minden is stimmel. de nem tudom, én magamba néztem és rájöttem, hogy velem van a probléma, lehet amit én normálisnak tartok az a normális pasiknak nem normális, sőt taszító vagy aberrált..:D amúgy meg, ha nem vagy olyan gyáva mint én kezdeményezz. menj oda egy olyan sráchoz "aki néz", már ha szimpatikus. vagy adj simán egyértelmű jeleket, ha nem megy oda akk ez van... lehet nem is normális. :)
mindenkinek más az értékrendje, így nincs olyan, hogy normális ill. hogy abnormális (kivéve a szélsőségek)
23/F
hát.....
én nem sokrol tudok,bár bisztos van ojanis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!