Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a bolygón miért nincs egy olyan pasi se aki normális ÉS jóképű?
Miért van veletek mindig valami defekt? Nem azt mondom hogy tökéletes ember kéne, de miért kell valamivel mindig elrontani mindent ami lehet volna?
(A jóképű- persze relatív)
nem szabad általánosítani, egyik nem részéről sem, és miből gondolod hogy nem te rontottál el valamit? nem pálcatörésként irtam amit irtam, csak egy másik szemszögből. egyébként megsugom hogy vannak rendes pasik is.(mint pl én:))) ) hogy hol találod? na az jó kérdés. :) nem mondhatnám hogy én jóképü vagyok de a barátnőm szerint szép kék a szemem( imádja hogy macisan nézek ki 177cm 90 kg), és normális vagyok. magamért szeret. és ha gond van megbeszéljük.
34F
ez most olyan, mintha azt kérdezném, hogy "ezen a bolygón miért nincs egy olyan lány se aki normális ÉS szép?"
Vannak normálisak is, meg szépek is, mindkét nemből, csak lehet, hogy a normálisabbakra nehezebb ráakadni, mivel pl. csendesebbek, nem magamutogatók.
21/F
Mindenkinek van defektje. Ha tökéletes lennék, nem születtem volna Földre. :)
A "hibát" magadban keresd.
Te is!
:D
Nővéremnek is pontosan ez a baja... Neki olyan férfi kell aki okos, humoros, jól keres, jóképű, szépek a fogai, a körmei, jól öltözködik, poénkodni is tudjon, de ne állandóan, de ha a helyzet úgy kívánja akkor legyen komoly, szeresse ugyan azokat a dolgokat mint ő... és még sorolhatnám folyamatosan, estig is :) Sajnos nem csak a külső számít... Nekem olyan barátaim voltak, akikben mind volt valami szépséghiba.... picivel nagyobb has, alacsony, picivel jóval nagyobb has, a mostanival csak az a bajom, hogy nem szeret öltözködni :) De akkor sem a külső számít és most sem, mert ha nem nézem a külsejüket, akkor mind arany emberek voltak :)
21L
Sajnos nem tudok épkézláb magyarázattal szolgálni... valszeg még nem találtál olyan embert akivel kibírnád több ideig :) majd akad ^^
Amúgy mi történ Veled, mesélj kicsit, legalább kiírod magadból!
:D
előző voltam.
szerintem a hiba benned van.
roszz helyen keresgélsz, rosszul választasz és/vagy irreálisok az elvárásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!