Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a bolygón miért nincs egy olyan pasi se aki normális ÉS jóképű?
Miért van veletek mindig valami defekt? Nem azt mondom hogy tökéletes ember kéne, de miért kell valamivel mindig elrontani mindent ami lehet volna?
(A jóképű- persze relatív)
Én normális vagyok és jóképű, mégse jönnek össze a dolgok...
20/F
Kinek mi a normális.
Kinek mi a jóképű.
Mi neked a normális kedves kérdező? Legyen jóképű, intelligens, jól öltözött, romantikus (!!!), férfias, azt szeresse, amit Te, blablabla, legyen hűséges, mondjon mindig igazat, tegye be a ruhát a szennyestartóba, jöjjön érted munkába, és jó fizetése.
Ez mellett hiszti megy, ha nem tud eljönni a melóból, ahol azt a pénzt keresi, amiből furikáz, vacsizni visz, öltözteti magát és téged, fizesse a közös hobbi költségeit, a nyaralást, stb... Ne csaljon meg, mert akkor a haját téped, pedig egyedül te kerested magadnak a bajt azzal, hogy elkezdted a vérét szívni, és a nyakán csimpaszkodni...
Nem mondom, hogy így van, de lehetne...
22L
Nem volt nagy csalódás, mert két hete "kóstolgattuk" egymást, és így az utóbbi napokban derült ki hogy akkora nagy eltérések vannak a gondolkodásunkban hogy az hihetetlen. Nem azt mondtam hogy adonisz kell, azért írtam h relatív, és nem tökéletes kell. Pl én imádom ha van vmi hiba a kinézetében (pl csálé fülek stb.) Most konkrétan azon akadtam ki, hogy hogy lehet az hogy teljesen mást mond magáról mint amilyen valóban. Mert pl mi (?) telefonon beszéltünk sokat és ott tök más volt mint élőben, de nem magatartásra hanem gondolkodásra. És akkor gondoltam jó adok esélyt hátha összetudjuk hozni a két "világnézetünket" de így...
És ez nem az első eset hogy valaki olyan jól indít és akkor pár ilyen olyan dolgot "elejt" ami így engem alapjaiban renget meg.
Néha komolyan úgy érzem hogy kár megszólalnia néhány pasinak, mert amíg nem beszél, addig felruházhatom gondolatban a kívánt dolgaimmal..
Netes társkeresők meg megint csak a kinézetre vannak kihegyezve és nem a személyiségre. Meg ennyire görcsösen azért nem akarok pasit, csak jó lett volna. Na mindegy.
Kedves 13:03-as válaszoló szetintem te igen nagyon nagyot tévedtél most, egyáltalán nem szívtam a vérét és a nyakára se csimpaszkodtam, nem vagyok hülye kis csitri, és ugyanúgy megadom a szabadságot a másikfélnek ahogy én elvárom. Köszönöm van saját fizetésem, és soha nem húzom le pénzzel a körülöttem lévő embereket. Nemtudom nálad milyen alapon vannak a kapcsolataid igazából le is szarom, de én az adok- kapok híve vagyok..
Kérlek mielőtt ilyen szépen nekiállsz gyanusítgatni neten pofa nélkül elöbb gondolkozz egy kicsit. Már ha megy..
(sajnálom a hangvételt, de amit adsz, azt kapsz)
Olyat kapsz amilyet érdemelsz kedves kérdező.
Esetleg próbálj meg másodpercenként 8 kilométert megtéve eltávolodni a bolygófelszíntől, aztán sok sikert odakint.
(a normális fogalma is relatív, és akkor az időről még nem is beszéltünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!