Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek normális, humoros, kedves és jóképű pasik? Akik 17-20 évesek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem létezik ilyen pasi, lehet hogy 'magasra' teszem a lécet, de nem hiszem.. Egyszerűen nem nagyon ismerek ilyeneket.. Mostanában csak nézni szoktak a pasik, de senki se lép, pedig állítólag szép vagyok, stb.. Nem egóból írtam, tényleg mondták már páran rám.. Én is normális vagyok, nem járok el bulizni, nem vagyok plázacica.. 16/L2010. ápr. 6. 21:52
11/48 anonim válasza:
Vannak nagyon rendes srácok hidd el. Viszont amit te leírtál abból látszik, hogy neked a tökéletes kell. Na már most. Ha mindenkinek a tökéletes kellene akkor senkinek nem lenne párja, mert ugye senki sem tökéletes. A másik meg, hogy mindenkinek az a tökéletes akibe épp szerelmes és nagyon jó a kapcsolatuk. Amúgy is hogy tartja a szállóige?? "Mondottam ember küzdj, és bízva bízzál!" Szóval ha ilyen egyszerűen menne a dolog, hogy hipp-hopp egy tökéletes pasid van, akkor mi értelme lenne az egésznek? A dolgokért meg kell küzdeni. Nekünk sem könnyű "normálisabb" pasiknak értem ezt ez alatt akik nem divat b.zik meg nem isznak minden pénteken meg bulik stb-stb szóval nem egy egyszerű manapság egy ilyen lányt találni, mint te. De most egy ilyen világ van, feladni meg semmi képp sem szabad.
13/48 anonim válasza:
Ahol vagyoke:D ez mind megtalálható bennem! ;)
14/48 anonim válasza:
és egy 21 éves lánynak mit tudtok ajánlani? az én korosztályom agya kb addig terjed míg megkérdezik h "d*gunk???" az ilyeneken röhögök egyet és továbbmegyek...
15/48 anonim válasza:
Ha ilyen van 40 felettiben, az is jelentkezhet :):) De nem sok van, remélem csak én nem nyitom ki eléggé a szemem :)
16/48 anonim válasza:
az én pasim ilyen ;) csak ő 21 éves :D
L/15
17/48 anonim válasza:
De léteznek....csak a jóképü pasik általában nagyképüek és csak egy éjszakára kellenél nekik...
Én a lányoknál teszem magasra a lécet...válogatós vagyok...küldj egy képet :)
20F :D
18/48 anonim válasza:
20-24 kozott is vannak meg? :)
19/L
19/48 anonim válasza:
Húúú, de összegyűltünk itt :):) Na akkor gyakorlatilag már szinte minden korosztályból jeleztük, hogy jó lenne, ha lenne :D:D 40+, 20-24, de választ még senki sem adott, hogy léteznek-e :):):)
20/48 anonim válasza:
na hol vagytok normális pasik? görög félistenek akik csak minket akarnak? :D csak hülyülök nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!