Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan társkereső nőkről, akik már évek óta fenn vannak egyes oldalakon, már régen elmúltak 30-35 évesek és még mindig szinglik?

Figyelt kérdés
Nekem férfiként volt egyik társkeresőről egy másfél éves kapcsolatom, de sajnos szakítással ért véget a dolog. Újra felléptem a rég megszokott 2 oldalra, hátha találok értelmes nőt. Szörnyülködve látom, hogy akiknek régen írtam (persze többségük nem írt vissza), és egész megnyerő külsejű nők, azok nagy része még mindig fellép, holott már elmúlt 30-35 éves. Másik részük törölte magát már. Mi az oka, hogy nem kell gyerek, nem kell család és nem kell pár (már azt sem hiszem, hogy nem minden áron, ert akkor is lenen valakijük)alapon vannak fenn 40 felé közeledve is. Ezek többségének gondolom a való életben sincs párjuk, akkor nem nagyon lennének fenn ilyen oldalakon.
2016. ápr. 19. 23:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
#18: Szerinted egy 15-18 éves lány élete párját keresi? Inkább te élsz valami mesevilágban.
2016. ápr. 20. 17:41
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
18-as, 28 évesen találod meg a gyerekeid anyját? Valóban? Talán előbb nőj fel, legyen felnőtt életed, felnőtt problémákkal, aztán gyere ide vissza osztani az észt a párkapcsolatokról. Azért keresel nőket hogy tapasztalódj? És milyen az a tapasztalat? Hogy a szomszéd Julcsika végre széttette a lábát? Hát ez a TARTÓS KOMOLY kapcsolathoz édes szép kevés. Talán előbb juss már el arra a szintre hogy együtt élsz egy nővel. Akkor jönnek csak ki a fincsiségek, tudod? Ahogy előttem írták a kapcsolat, család, stb nem olyan mint egy árucikk hogy megveszed és akkor az már a tiéd. Válási statisztikákat nézted már? Ott is sok ember a gyerekei apját/anyját látta a másikban. Igaz bejött, de amúgy mégsem. Egy éretlen kis ostoba kölök vagy aki azt hiszi mert már volt nővel (vagy még azt se) párkapcsolati életvezetési tanácsokat osztogathat felnőtteknek. Hát talán nem kéne :) Tervezni mindent lehet. Megszerezni egy nőt is egy dolog, és megtartani meg egy másik dolog. lehetsz huszon pár éves, inkább ne okoskodj mert még a végén ott találod magad 35-40 évesen a nagy kakiban....Mai világban sok ember van egyedül 30 felett.
2016. ápr. 20. 19:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Összesen két olyan párt ismerek, akik tizenévesen találtak egymásra, és 30-asan is együtt vannak még. A többség nem volt ilyen szerencsés. Engem pl. kb. érettségiig levegőnek nézett a másik nem, szóval mondjuk amikortól tényleges eséllyel kezdtem társat keresni, az már főiskolás koromban volt, csak akkor kifogtam két rossz kapcsolatot és kipukkant a családi lufi, a második kapcsolatom végére kicsúszott alólam a talaj, összeomlott a család, a szüleim rájöttek, hogy nem maradok örökre gyerek, akkor irtó nagy generációs harc kezdődött köztünk, esélytelen volt olyan légkör mellé egy párkapcsolat, én is stresszes voltam, és a második barátom ráadásul pont a családom miatt lépett le, akkor 22 éves voltam, most 31, aztán úgy döntöttem, hogy nem keresek társat, hanem mindent megteszek azért, hogy el tudjak úgy költözni, hogy soha ne kelljen visszamennem a szüleimhez, jött a válság, a cégek sorozatosan leépítették a dolgozókat, nekem sokszor újra kellett kezdenem elölről felépíteni mindent, miközben tanultam és otthon ment a cirkusz minden nap, közben pedig anyám idegei olyan szinten összeomlottak, hogy üldözési mániája lett. Mire lett annyi pénzem, hogy lakást tudjak venni, a lakásárak 2-3 millióval emelkedtek, ki kellett használni a lakáskasszánál a hitelt, de meglett a lakás, én pedig az utolsó időszakot a beköltözésig úgy éltem meg, hogy kialvatlan voltam és félő volt, hogy nem tudok eléggé a munkámra koncentrálni, mert nem tudtam pihenni ott, ahova munka után hazajártam. Miközben minden kollégám a hétvégét várta, én utáltam a pénteket, mert nekem a hétvégék nem a pihenésről szóltak, hanem a cirkuszról. De végre be tudtam költözni, még idő kell, hogy teljesen regenerálódni tudjak, de a kialvatlanságom végre megszűnt. Viszont anyám rendszeresen próbál rávenni, hogy adjam el a lakást és költözzek vissza hozzájuk.

Közben találtam valakit, akiben minden megvan, amit egy kapcsolathoz egy férfiban fontosnak tartok és akivel akár egy életen át képes vagyok kitartani úgy, hogy a családomban felgyülemlett trutyit nem görgetem tovább a következő nemzedékre, de későn találkoztunk ahhoz, hogy egy pár is lehessünk.

Alkudjak meg, és esetleg ha nincs szerencsém, csöbörből vödörbe esek (a stresszes szülői fészek után egy rossz, boldogtalan kapcsolatba)? Frászt, épp kiszakadtam egy mérgező közegből és élvezem, hogy végre jól vagyok. Inkább várok, ameddig kell, de a megfelelőre, akire megéri várni, és ha soha nem jön el, akkor is jobb egyedül.

2016. ápr. 24. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!