Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan társkereső nőkről, akik
már évek óta fenn vannak egyes oldalakon, már régen
elmúltak 30-35 évesek és még mindig szinglik?
Figyelt kérdés
Nekem férfiként volt egyik társkeresőről egy másfél éves kapcsolatom, de sajnos szakítással ért véget a dolog. Újra felléptem a rég megszokott 2 oldalra, hátha találok értelmes nőt. Szörnyülködve látom, hogy akiknek régen írtam (persze többségük nem írt vissza), és egész megnyerő külsejű nők, azok nagy része még mindig fellép, holott már elmúlt 30-35 éves. Másik részük törölte magát már. Mi az oka, hogy nem kell gyerek, nem kell család és nem kell pár (már azt sem hiszem, hogy nem minden áron, ert akkor is lenen valakijük)alapon vannak fenn 40 felé közeledve is. Ezek többségének gondolom a való életben sincs párjuk, akkor nem nagyon lennének fenn ilyen oldalakon.
Biztosan vágynak társra,ahogy te is és gyermekre is, csak épp nem találták meg a megfelelőt.
Ne nézd le őket...sose tudhatod velük mi történt...
2016. ápr. 19. 23:17
2/23 A kérdező kommentje:
Szerintem kell a kompromisszum készség. Anélkül nehéz párt találni, vagy éppen tartós kapcsolatot kialakítani.
2016. ápr. 19. 23:19
3/23 anonim válasza:
Lehet hogy alkalmi kapcsolatot keresnek. Söt a prostik sem ritkák, akik így fognak kuncsaftot.
2016. ápr. 19. 23:58
4/23 anonim válasza:
Nem értelek. Te is felléptél újra évek múlva. Akkor most rólad is gondolhatják ugyanezt.
Egy 30-as nő miért nem lehet fent szerinted? Elég mókás gondolataid vannak :) 40-50-60-asok is vannak. És? Csak neked nem jöhet össze?
2016. ápr. 20. 00:06
5/23 A kérdező kommentje:
De nekem volt közben kapcsolatom. Nekik nem nagyon, mert mindig felléptek közben.
2016. ápr. 20. 00:09
6/23 anonim válasza:
Kimondottan utálom az olyan hozzá állást amilyen a tied is kérdező... A kompromisszum kötésre mindenkinek más a hajlama... az hogy keresik a megfelelőt egyáltalán nem jelenti azt hogy egy párkapcsolaton belül nem tudnak a párjukkal kompromisszumot kötni. a szüleim például már kisgyerek koromban sem szerették egymást mégis együtt vannak azóta is... ezt is nevezhetjük kompromisszum kötésnek... nagyszerűen elvannak mondhatom. Hát én nem vagyok ilyen, ne is legyek és ezek a nők se legyenek ilyenek. Vannak akik egy semmit mondó kapcsolatban is tudnak boldogok lenni, vagy csak tettetik a boldogságot és lenézően vélekednek azokról akik inkább vállalják a magányt, de igényesek maradnak.
2016. ápr. 20. 00:14
7/23 aperitif válasza:
Én sem vagyok mai csirke, mégis fent vagyok társkeresőn. Öt éve elváltam, akkor regisztráltam az egyikre. Közben volt egy két éves kapcsolatom, de a regisztrációm maradt. Nem sokszor léptem fel, de azért megtettem, mert régebben jó társaság volt ott, és szeretek blogokat, fórumokat olvasni. Néha még a barátommal is ott cseteltünk esténként. Most megint aktívabb vagyok, bár a társaság már rég nem olyan jó.
Abból, hogy valaki 35-40 éves, másfél éve is fenn volt egy társkeresőn, meg most is fenn van, még semmiféle messzemenő következtetést nem lehet levonni.
2016. ápr. 20. 01:17
8/23 A kérdező kommentje:
Barmok :)
2016. ápr. 20. 01:31
9/23 anonim válasza:
"sajnos szakítással ért véget a dolog"
Inkább halállal kellett volna véget érnie?
2016. ápr. 20. 02:13
10/23 A kérdező kommentje:
Nem jöttünk ki jól, voltak viták. Halál? Sok itt az elme...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!