Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívhatom már, várja vajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívhatom már, várja vajon?

Figyelt kérdés

1hónapja beszélünk, tinderen ismertem meg (barmennyire is fura tinder miatt de nem ilyen CSAK szexet akaro lany)

Minden nap irogatunk. Művek o is meg en is uszunk ezert multkor szombaton beszeltunk az uszodaban. Azota is irogatunk de vegulis az volt az elso beszelgetesunk. Tegnap irt h a hetvegen mindket nap jon. Oke cersenyszeruen uszik tehat edzesre jar hetkozben de vehetem annak szerintetek h azert jar hetvegen h lasson es beszeljunk? Tehat lehet h bejovok neki? Hány ilyen kis úszas utani beszelgetes kell kb szerintetek h mondjuk mondhassam neki h utana nem ulunk e be egy sutizobe vagy hasonlo?

Koszonom a valaszaitokat!!

Ő lány 19 én fiú 21

2016. ápr. 16. 07:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez, hogy mondja, hogy a közelben lesz a hétvégén, egy enyhe célzás, hogy hívd már el, ha itt lesz.
2016. ápr. 16. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, már elhívhatod valahová. Azért írta ő is, hogy mindkét nap megy.
2016. ápr. 16. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hívd el nyugodtan! Már az h tinderen ismerkedtetrk meg, és jó ideje üzengettek, már az elég lenne szerintem egy alapra randihoz, de így h élőben is beszéltetek, meg utalásokat is tett, szerintem kifejezetten szeretné. :)
2016. ápr. 17. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!