Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ti rögtön t. u. djátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti rögtön t. u. djátok hogy mit akartok a csajtól hogy csak szexet vagy többet is vagy ez hogy megy nálatok?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%

Szia

Rögtön nem, de egy kis beszélgetés után hamar leveszem hogy lehet-e belőle valami. Az a vicces hogy jó ideje keresek egy intelligens lányt akivel lehet komoly kapcsolatom, de mindig csak olyan jön akivel legfeljebb "laza" kapcsolat lehet. És bár ők elégedettek velem nagyon is, nekem ez édes kevés.

2016. ápr. 14. 18:49
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Egyetértek az elsővel, hamar kiderül.
2016. ápr. 14. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

Én is úgy vagyok vele, ahogy az első válaszoló.

Mindig reményekkel telve indulok a lányoknak, de valahogy csak szexre akarom őket a végén, mert valahogy kevésnek bizonyulnak.

2016. ápr. 14. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

Bár, én lány vagyok, de azért válaszolok a barátom nevében.

Ő azt mondja mikor először látott és még nem beszéltünk egyből arra gondolt, hogy milyen jó lenne egy ilyen csajt "gerincre vágni".Később mikor munka miatt néhány órát együtt töltöttünk rájött, hogy pont ilyen lányrá vágyik belső tulajdonságok alapján, hamar belém szeretett.

Szerintem is általában hamar tudják a srácok, hogy kitől mit akarnak, nem kellenek hetek/hónapok. 21/L

2016. ápr. 14. 19:16
 5/13 A kérdező kommentje:
és ha csak szex akkor megdugjátok a csajt azt "helló szia"?
2016. ápr. 14. 19:19
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Nálam nincs egy éjszakás kaland. Ha csak laza kapcsolat is van köztünk, az is hosszabb időre szól és addig nem vagyok másik nővel. Hozzátenném hogy nem vezetek füzetet nevekkel. Amúgy sem írhatnék bele sokat mert mint mondtam, én nem erre vágyom. #1 Voltam
2016. ápr. 14. 19:23
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Nálam nincs se "csak szex", se "laza kapcsolat", mert tudom, hogy komolyat akarok. Nálam a kapcsolat alapja nem a szex, hanem a közös tervek.

24

2016. ápr. 14. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

Mégis miért pontoztok le minket? Már ne is haragudjatok, de nem megerőszakoljuk a partnereinket. Ők ugyan úgy benne vannak egy "csak szex" kapcsolatban, de persze megint a férfiak a rosszak.

2016. ápr. 14. 19:46
 9/13 anonim ***** válasza:
32%

8-as

Ne vedd magadra. Inkább légy büszke a nyomott százalékaidra, mert az annak a jele, hogy nem zörög a haraszt...

2016. ápr. 14. 19:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) én mindenkit felpontoztam :)
2016. ápr. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!