Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Mit csinaltok (vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mit csinaltok (vagy mit nem) ha elso randi utan nem akartok semmit a csajtol?

Figyelt kérdés

Gondolom minden esetben igaz, h nem irtok neki. Vagy van olyan, h nem akartok tole semmit, de megis irtok neki?

Vagy ha a lany ir nem valaszoltok neki? Lerazzatok? Megmondjatok, h inkabb ezt hagyjuk?

Torles? Facebookrol vagy tarskeresorol...

Mar esetleg a randi vegen megmondjatok finoman, h kovetkezore ne szamitson?

2016. febr. 7. 20:08
 1/8 opened paradise ***** válasza:

Elmondom,nem tűnök el. De utána nem beszélgetek már velük.

Ha akkor tudom,mert valami olyat tett,igen,ha csak egyéb miatt,akkor lehet,hogy átgondolom és utána írom meg.

2016. febr. 7. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy vagy több mondvacsinált indokkal leráznak, úgy hogy többet ne akarj vele beszélni.(tapasztalat)
2016. febr. 7. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én még sose közöltem randi végén, hogy ennyi volt.

Volt, hogy nem kerestem. Volt, hogy megujjaztam a randi után, aztán később telefonban mondtam, hogy ez nem pálya.

Volt, hogy utána telefonban mondtam a szokásos szánalmas "legyünk barátok" hülyeséget.

Ma már szégyellem ezeket, a randi elején kellett volna mindet ejteni.

Mea maxima culpa.

2016. febr. 7. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk a randi utan 2oraval mar ir, akkor valoszinu, hogy nem akar lerazni? :D Vagy meg igy is benne van a pakliban?
2016. febr. 7. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen hamar ír, akkor egyfelől tapasztalatlan, másfelől meg valszeg tényleg bejössz neki(persze nem mindegy, hogy mit ír...)
2016. febr. 7. 20:33
 6/8 opened paradise ***** válasza:

Miért lenne tapasztalatlan?

Amúgy attól függ mit.

Pl. ha nem akarnék folytatást,egyből írnék,nem várnék napokig.

2016. febr. 7. 20:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Jo ejszakat kivant :D es eleg tapasztaltnak tunt, en vagyok tapasztalatlan inkabb :) es keves jo tapasztalatom van a randi utani viselkedes teren
2016. febr. 7. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem anno úgy volt, hogy nagyon jól sikerült a randi, jól éreztük magunkat mindketten, jól elbeszélgettünk, csak nem volt meg a kémia. Ettől függetlenül vártam, hogy írjon (amit meg is tett:)), és akkor beszéltük, hogy milyen jó volt. Mire én kérdeztem, hogy volna-e kedve megismételni, és akkor őszintén leírta, hogy jól érezte magát velem, de nem érzi úgy, hogy ebből lehetne kapcsolat. Szóval ebben az esetben rendes volt, dumáltunk is, de mégse jött össze a dolog. Viszont legalább őszinte volt, és nem koptatott le tapló módon.
2016. febr. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!