Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nőket elvileg nem érdekli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőket elvileg nem érdekli a kocsi, miért huppannak be sokkal nagyobb örömmel, mosollyal az arcukon egy újabb BMW-be Audiba, mint egy Opelbe?

Figyelt kérdés
20-50-ig ezt tapasztalom, kivétel nem volt. Terpeszkedtek, jobb kedvük is volt, különlegesnek érezték magukat, megdicsérték a kocsit.
2016. ápr. 11. 17:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40%

ma 19:23

Ha rendben van tartva az a kocka lada, akkor tök jópofa dolog szerintem. Ha eszi a rozsda és retkes, haldoklik belülről, stb, na akkor nem valami megnyerő, de magával az autóval semmi gond.

2016. ápr. 11. 19:30
 22/32 anonim ***** válasza:
# 11: Tudod, én már nem sokra mennék egy sportkocsival, lévén van gyerekem, így egész mások a szempontjaim a SAJÁT autóválasztásnál. De attól még igenis jólesik néha beülni egy sportkocsiba, ahogy például repültem már Cessnával is, jó volt, élmény volt, de itthonra nem kéne - nem tudnám kihasználni, nem felel meg a céljaimnak. Én kb. így vagyok a sportkocsikkal.
2016. ápr. 11. 19:35
 23/32 anonim ***** válasza:
#20: A Tigra is az. Kizárólag ilyen lilás vagy ratyikék színben, meg Hello Kitty-s rózsaszínű üléshuzattal tudom ezeket elképzelni. :D Bolygódugattyúsok megbízhatóságáról/nyomatékáról/stb. nem tudok beszámolni, sosem ültem bennük, sosem vezettem őket. Szimplán nem jön be ez a forma. (Mazda 6-os egyébként nagyon tetszik, ha már Mazda, és szemezek is egy-kettővel mostanában. :D Bár ezek nem wankelosak.)
2016. ápr. 11. 19:42
 24/32 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi annak a valoszinusege,hogy egy ferfinak olyan kategoriaju vagy egyaltalan az enyemhez hasonlo kocsija legyen,mert ahhoz tobb mint jol kell keresnie.

Alapvetoen nekem mindig mindegy hogy as illetknek milyen kocsija van leven mindig atulok a sajatomba,szoval felolem lovasszeker is lehet:-)

2016. ápr. 11. 19:51
 25/32 anonim ***** válasza:
Én szeretem az Opelt, megbízható, nem törik bele a bicskája egy szerelőnek, ha valamit bütykölni kell rajta, mert tömegautó, így könnyen szerezhető hozzá alkatrész szükség esetén, városi közlekedésre tökéletes. Következő kérdés?
2016. ápr. 11. 21:43
 26/32 anonim ***** válasza:

Én pl utálom a BMW-ket.

És ígen pl egy terepjároba szivesebben behuppanok mint egy Opel Asztrába.

Nekem a Kia,Volvo,Wazda,Hyundai a kedvenc. Imádom a Ladákat.

Nekem az újj Kia Sportage van,sorrol futott. (tök menő nem 😂😂).

Nekem tök mindeggy amúgy h a férfinek milyen autoja van. Páromnak nincs,jogsia se lehet.

N24

2016. ápr. 11. 22:25
 27/32 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok a kivétel, csak ahhoz ülök be, akit közelről ismerek és megbízok benne, tökre mindegy, milyen autója van. Egy kezemen meg tudom számolni, és bizony leginkább csak családtagok... :D Engem nem hat meg egyik sem. A terepjárókat viszont szeretem:D

De tény, hogy igaz, amit írsz, sajnos... létező jelenség.

2016. ápr. 11. 22:44
 28/32 anonim ***** válasza:
90%

Ismerek olyan csávót, aki a rossz, régi kis Opel-jét önmaga pofozgatja ki. De olyan sármos a fickó(bár nem pénzes), hogy pattanék én abba az Opel-ba. ;)

Ui.: Ja, és volt már "menő" BMW-s.Nem jött be.

25/N

2016. ápr. 12. 20:49
 29/32 anonim ***** válasza:
Pont azért amiért Te szívesebben vezetnél egy Ferrarit mint egy biciklit.
2016. ápr. 13. 10:00
 30/32 anonim ***** válasza:
24%

A kocsi olyan a nőknek, mint a férfiaknak a női mellek.

Gondolom az hogy egy lánynak mekkora melle van, önmagában nem döntő abban, hogy összejössz-e vele, megszereted, tetszik-e neked, stb.

Ez érthető.

De ha ugyanannak az amúgy, szép, kedves, neked tetsző lánynak minél nagyobb mellei vannak, az neked annál jobban bejön. Egy lány sokkal jobban tetszik neked két hatalmas, formás, kerek, gyönyörű tejcsárdával, mintha csak két bimbó van neki a semmi közepén.

Ugyanez a kocsi a lányoknál. Egy férfi simán lehet, hogy kívül-belül általában bejön egy nőnek, megszereti, tetszik neki, összejön vele, mert kedveli őt.

Ez érthető.

A kocsi ez mellé már csak extra. Ha nincs, vagy ha Opel van, az nem baj. Semleges. Nem ad hozzá a dologhoz és nem is vesz el egyáltalán. Ha viszont BMW vagy Audi az pont úgy plusz pont a nő szemében, mint a férfi szemében a nagyobb mell.

2016. ápr. 13. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!