Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket elvileg nem érdekli a kocsi, miért huppannak be sokkal nagyobb örömmel, mosollyal az arcukon egy újabb BMW-be Audiba, mint egy Opelbe?
ma 19:23
Ha rendben van tartva az a kocka lada, akkor tök jópofa dolog szerintem. Ha eszi a rozsda és retkes, haldoklik belülről, stb, na akkor nem valami megnyerő, de magával az autóval semmi gond.
Nagyon kicsi annak a valoszinusege,hogy egy ferfinak olyan kategoriaju vagy egyaltalan az enyemhez hasonlo kocsija legyen,mert ahhoz tobb mint jol kell keresnie.
Alapvetoen nekem mindig mindegy hogy as illetknek milyen kocsija van leven mindig atulok a sajatomba,szoval felolem lovasszeker is lehet:-)
Én pl utálom a BMW-ket.
És ígen pl egy terepjároba szivesebben behuppanok mint egy Opel Asztrába.
Nekem a Kia,Volvo,Wazda,Hyundai a kedvenc. Imádom a Ladákat.
Nekem az újj Kia Sportage van,sorrol futott. (tök menő nem 😂😂).
Nekem tök mindeggy amúgy h a férfinek milyen autoja van. Páromnak nincs,jogsia se lehet.
N24
Akkor én vagyok a kivétel, csak ahhoz ülök be, akit közelről ismerek és megbízok benne, tökre mindegy, milyen autója van. Egy kezemen meg tudom számolni, és bizony leginkább csak családtagok... :D Engem nem hat meg egyik sem. A terepjárókat viszont szeretem:D
De tény, hogy igaz, amit írsz, sajnos... létező jelenség.
Ismerek olyan csávót, aki a rossz, régi kis Opel-jét önmaga pofozgatja ki. De olyan sármos a fickó(bár nem pénzes), hogy pattanék én abba az Opel-ba. ;)
Ui.: Ja, és volt már "menő" BMW-s.Nem jött be.
25/N
A kocsi olyan a nőknek, mint a férfiaknak a női mellek.
Gondolom az hogy egy lánynak mekkora melle van, önmagában nem döntő abban, hogy összejössz-e vele, megszereted, tetszik-e neked, stb.
Ez érthető.
De ha ugyanannak az amúgy, szép, kedves, neked tetsző lánynak minél nagyobb mellei vannak, az neked annál jobban bejön. Egy lány sokkal jobban tetszik neked két hatalmas, formás, kerek, gyönyörű tejcsárdával, mintha csak két bimbó van neki a semmi közepén.
Ugyanez a kocsi a lányoknál. Egy férfi simán lehet, hogy kívül-belül általában bejön egy nőnek, megszereti, tetszik neki, összejön vele, mert kedveli őt.
Ez érthető.
A kocsi ez mellé már csak extra. Ha nincs, vagy ha Opel van, az nem baj. Semleges. Nem ad hozzá a dologhoz és nem is vesz el egyáltalán. Ha viszont BMW vagy Audi az pont úgy plusz pont a nő szemében, mint a férfi szemében a nagyobb mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!