Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nőket elvileg nem érdekli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőket elvileg nem érdekli a kocsi, miért huppannak be sokkal nagyobb örömmel, mosollyal az arcukon egy újabb BMW-be Audiba, mint egy Opelbe?

Figyelt kérdés
20-50-ig ezt tapasztalom, kivétel nem volt. Terpeszkedtek, jobb kedvük is volt, különlegesnek érezték magukat, megdicsérték a kocsit.
2016. ápr. 11. 17:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
18%

#1, #4, #7: Igen, sokkal szívesebben huppanok bele, sokkal jobban érezném magamat a SAJÁT Audimban, Mercedesemben, BMW-mben, mint MÁSÉBAN. :D Sokkal szívesebben csücsülök bele olyan szappantartóba, amiért én magam dolgoztam meg, és nem a másiktól várom el ugyanezt. A csajok 99%-a hogyhogy nem így gondolkodik? :D

#8: Ja, nem nyivákolnak, hanem megdugják a formás kis seggedet mielőtt kihajítanának téged, aztán meg te jössz ide nyivákolni, hogy mi, aljas szemét rohаdék férfiak milyen aljas szemét rohаdékok vagyunk. Ördögi kör ez, mindenki benne van. :D

Milyen érdekes különben, hogy ilyenkor a csajok azt sem tudják, hogy mi az a Mercedes, meg mi az a Trabant, hiszen "mindegy, hogy milyen kocsija van egy pasinak", szokás hangoztatniuk, viszont amikor eléjük driftel valaki egy AEZ alufelnis, félelmetesen fekete színű, sportkipus Honda Accord Type S-szel, akkor azért mozogni kezd a puncijuk, hogy vajon milyen helyes pasi ülhet benne. :D NEM ÍGY VAN, CSAJOK? Naaa, őszintén, melyikbe ülnétek bele? Egy Mercedes C63 AMG-be, vagy egy padlócirkáló Daewoo Matizba? :D

2016. ápr. 11. 18:26
 12/32 anonim ***** válasza:
61%

10-es, csak adnának pofont..

Én az olyan alja, suttyó, senkiházi, ótvar embereket magasból elkerülöm. :)

Van még kérdésed?

2016. ápr. 11. 18:49
 13/32 anonim ***** válasza:
65%

ma 18:26

Hála a jó Istennek nem csak a merci meg a matiz létezik. Mellesleg a Matiz árából normális autót is lehet venni, szóval akinek az van, azt csak az ízlés hiánya tartja vissza a "menőségtől" ;) Van most fent használtautón egy Mazda RX-7, ami szerintem eléggé adja, lehet vele csapatni, és ezerszer különlegesebb, mint a kétszer annyiba kerülő tucat bmw-k.

Eddig a legszuperebb autó amit láttam, az egy kanárisárga kabrió trabant volt, egyik rokonunk saját maga újította fel, benne van a szíve-lelke, és hát elég különleges, nem látni ilyet minden sarkon.. Nem egy összegányolt gagyi "tuningcsoda", a magyar tuningkultúra egyenlő a 0-val, a legtöbb menőnek szánt kocsitól felfordul a gyomrom.

Mellesleg a kérdés igazából nem egyértelmű, mert ha csak a pénzt nézzük, akkor egy fullextrás új Opel sokkal többet ér, mint egy lepukkant BMW, szóval sántít az elmélet..

Legtöbbször a kocsi milyensége nem pénzkérdés, hanem stílus kérdése, előbb ülnék be egy kispolskiba mint némelyik "menő" autóba, rettenetes ahogy némelyik kinéz.

Az meg engem lányként miért kéne lenyűgözzön, hogy drága autóról van szó? A drága is lehet sz...r.

Épp ezért írtam, hogy ha egy pasinak a legnagyobb értéke az autója, akkor inkább hagyjon békén, elég szomorú lelkivilága lehet.. Tartsa szépen rendben amije van, ne essen szét, ne legyen mocskos, aztán kész. Már ha van, mert én aztán vígan járok tömegközlekedéssel vagy saját kocsival, nem elvárás, hogy egy férfinak legyen autója.

2016. ápr. 11. 18:50
 14/32 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Te is szívesebben sírsz egy BMW-ben mint egy biciklin :D
2016. ápr. 11. 18:58
 15/32 anonim ***** válasza:
8%
Audiba inkább 23N
2016. ápr. 11. 18:59
 16/32 anonim ***** válasza:
47%

11-es, neked is csak azt tudom mondani, amit az előzőnek aki háborgott mint a tenger, hogy én az ilyen bmw-s köcsögökkel szóba sem szoktam állni, nem tudják megdugni a formás popsimat, bármennyire is szeretnék.

Szóval nagyon mellényúltál...:)

2016. ápr. 11. 19:09
 17/32 anonim ***** válasza:
29%

Te mibe ülsz szívesebben, whirpoolba vagy hidegvizes dézsába? :D

Amúgy Opelem van nekem is meg a férjemnek is. Insignia+Corsa. De a kérdés abszurd :D

2016. ápr. 11. 19:14
 18/32 anonim ***** válasza:
72%

#13: Lehet, hogy a két ajtós coupé Mazda "Eriksz" nagyon jó, meg nagyon megy, meg nagyon különleges, nekem viszont a teljesen gömbölyű formák nagyon nem jönnek be, és a kimondottan a sportos formák sem igen. Szóval soha nem vennék RX-7-et sem, túlságosan is lányosnak gondolom... ízlések és pofonok. (A régi szögletesek amúgy nagyon szépek.)

Opelből az újabbak nem olyan rosszak, az Insignia szemből kimondottan tekintélyt parancsoló, nálam az a tipikus "nagyarcú" Chevy Cruze-kategória. Mellesleg egy laikusnak tök átlagosként hangzó VW Passat is valami tíz millánál kezdődik.

— Mid van?

— Passatom.

— CSAK egy Passatod van? Aszittem' legalább BMW-d. Passattal ne akarj csajozni, olcsó régi szar. Na csá.

— ???

:D

2016. ápr. 11. 19:21
 19/32 anonim ***** válasza:
49%
Hát én a régi kocka ládámmal ezek szerint jobb ha elbújok :D
2016. ápr. 11. 19:23
 20/32 anonim ***** válasza:

Ipkisz Láb

Lányosnak? Na, ilyet még nem hallottam :D Oké, elfogadom, de meglepő :D Sokaknak a wankellel van bajuk, vagy zsigerből utálják a japán autókat, de ilyen érvet még nem hallottam ellene. :D Lehet akkor nekem ezért tetszik pont az kinézetre :D

Mellesleg nem CSAK arra az RX-7-re gondoltam, a gondolatmenet remélem érthető volt, lehet kapni BMW-nél olcsóbban menőbb autót :D

2016. ápr. 11. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!