Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted van értelme iwiwen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted van értelme iwiwen írni neki?

Figyelt kérdés
Adott egy lány, akivel nem ismerjük egymást, nem is szoktunk találkozni, de nekem nagyon bejön és szeretném valahogy megismerni. Ha iwiwen írnék neki egy levelet szerinted van rá esély, hogy pozitívan foganá és nem lenne elutasító? lehet egyáltalán így ismerkedni vagy esélytelen?
2010. ápr. 6. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem van esélyed.Írjneki.

De amúgy beszéld meg azzal a lánnyal aki pár perccel ezelőtt egy ugyanilyen kérdést tett fel és segítsetek egymáson ha már ugyanaz a bajotok.

2010. ápr. 6. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:

igen, sok csajjal ismerkedtem már így.

nem mondom hogy mindből kapcsoalt lesz, de arra is volt már példa.

2010. ápr. 6. 00:04
 3/9 anonim ***** válasza:
személy szerint a hideg ráz mikor így próbálnak ismerkedni. nem hiszek az ilyesmiben persze sok embernek bejött már. megpróbálni meg lehet. nem veszítesz semmit
2010. ápr. 6. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Bátran írj neki ha tetszel neki így is visszaír:)
2010. ápr. 6. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem is írj neki, énis tavaly nyáron írtam myvipen egy lánynak mert azt hittem ő is most lesz 10.-es erre kiderült, hogy ő már 11.-es, és ezek után msnre felvett, beszélgettünk, és azóta is együtt vagyunk.

Szóval szerintem nem lehetetlen. Próbáld meg.

2010. ápr. 6. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki, habár én az ilyeneket el szoktam utasítani. De minden ember más szóval hátha neked ez válik be :)
2010. ápr. 6. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
írj neki,nem veszthetsz vele :)
2010. ápr. 6. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:

én azt gondolom lehet így ismerkedni...

valami ilyesmit kéne írni szerintem hogy: "Szia! Tudom nem ismerjük egymást, de nagyon bejössz nekem és szeretném ha találkozhatnánk és beszélgethetnénk kicsit." blablabla valami ilyesmit :D és írd oda hogy írjon rá :D

2010. ápr. 6. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is írj neki, végülis nincs veszteni valód, legfeljebb nem válaszol.

Ami fontos, hogy ne nyomulj, azt nem nagyon szeretik, főleg, ha ismeretlen vagy.

2010. ápr. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!