Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen kinézetű/stílusú lánnyal? Mi a véleményetek róla külső alapján?
2016. ápr. 9. 17:11
11/19 anonim válasza:
Most már tudom hogy itt gyakorin mindenkinek rossz az ízlése csak éppen nem valják be maguknak.
12/19 anonim válasza:
Igen, járnának vele a srácok, de én nő vagyok és jó emberismerő. Ő egy kis beképzelt, öntelt leányzó. Nem egy csúnya, sőt kellemes külsejű hölgy, de semmi kedvesség nem sugárzik belőle. Rideg.
13/19 anonim válasza:
Szép, de hogy járnék-e vele, az a személyiségétől függ.
14/19 anonim válasza:
A flegmatikus arckifejezése elárul mindent róla.
15/19 Kenzo Tenma válasza:
Igen, járnék vele. Persze ha a személyisége is olyan, mint amire a külseje alapján következtetni lehet. Így ránézésre szimpatikus.
16/19 anonim válasza:
Az ott egy piercing a szájjában? Mert ha igen akkor nem, nem járnék. Fülbevalón (2 db) kívül mindenféle testékszer visszataszító számomra.
17/19 anonim válasza:
B+, ezért fogtok meghalni egyedül :'D Sirok ezen a sok válaszon :'D Esélyetek se lenne egy ilyen lánynál, ezért lökitek a savanyú, "ha nem lehet az enyém,inkább fanyalgok a külsején, talán másnak se kell akkor" szöveget, valójában orrba-szájba csinálnátok vele :D
18/19 anonim válasza:
Az arca szép,de a stílus,amit képvisel,távol áll tőlem.Nem tetszik sem a piercing,sem a rasztahaj.Egyébként ez egy elég hülye kérdés,honnan tudjam,hogy járnék-e vele,ha nem is ismerem..?
20F
19/19 anonim válasza:
Szép lány lenne, de ez a stílus...
Piercing, raszta, köszi de nem
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!