Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyannal aki külsőre nem jön be de viszont szerelmes vagy belé?
Megismertem egy lányt akibe szerelmes lettem és tegnap találkoztunk de külsőre nem tetszik viszont belsőre meg nagyon megfogott.Egyszerűen nem tudom mit csináljak..Adott pár napot, hogy gondolkodjak rajta és szeretem de így van értelme?
18/F
Ha szerelmes vagy belé akkor tetszik.
Döntsd el hogy mi legyen, ne mi válasszunk helyetted.
Ha kizárólag a személyiségéhez vonzódsz, de szexuálisan egyáltalán nem mozgat meg, akkor ne erőltesd, mert nem lesz egy hosszú kapcsolat!!!!
37F
Hát, szerintem próbáld meg. A párkapcsolatok úgysem azzal indulnak (remélhetőleg) hogy egyből lefekszetek, meg ilyenek, gondolom, van egy kis időszak, amikor randizgattok, beszélgettek, ilyenek. Addig tökéletesen fel tudod térképezni a helyzetet. El tudod dönteni, hogy megcsókolnád-e, vagy nem tetszik a gondolat, ilyenek. Ehhez viszont bele kell vágnod.
Az is lehet, hogy később még meg is tetszik. Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!