Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen az ideális férfi test? Vékony sportos vagy kigyúrt?
nekem a sportos az ideális férfitest szeretem ha van a pasin valami izom de ne nézzen ki úgy mint egy szekrény.
180 cm-hez szerintem 68-72 kg az ideális
Nos, 180cm magassághoz 60kg az mi? Elég vézna képet mutathat. Én 178cm vagyok 75kg, sportolok (nem gyúrok) és nem érzem magam az átlagnál nehezebbnek, sőt...
Amúgy a régi formula még helyes eredményt ad:
Férfiaknál: magasság - 100 = ideális testsúly
Nőknél: magasság - 110 = ideális testsúly
Ezek szerint én még simán lehetek 3kg-al nehezebb is.. :)
Szerintem 180/60 az elég cingár, nem túl férfias, de ez csak az egyéni véleményem.
(25F)
Szerintem a sportosan izmos az ideális.Szerintem sem legyen nálam a pasi se kisebb se könnyebb.
Szerintem a 180 centihez is változó, mert attól függ, hogy mennyire vastagok illetve vékonyak a csontjaid.
Ha vastagok akkor akár 82kg is lehetsz még sem tűnsz dagadtnak..ha vékonyak a csontjaid akkor viszont túlsúlyos lennél.
De amúgy hány kg vagy ?
14/L 170cm/68kg..vastag csontú vagyok és nem nézek ki dagadtnak..bár azért van rajtam egy kis háj xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!