Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez gyakori a lányoknál vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gyakori a lányoknál vagy csak épp egy ****** félét fogtam ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hete randiztam egy lánnyal.Nekem bejött a csaj.Azt mondta hogy akar 2. randit, de csak nem akart összejönni...jött minden hülye kifogással aztán csak kiderült miután eldöntöttük hogy barátok leszünk hogy közben egy másik pasival is randizgatott.A pofámba röhögött és hátba szúrt...

Hazudott stb...most ezek után persze hogy még barátok sem leszünk az tuti.Mert én úgy gondolom hogy nem ezt érdemlem mert normális srác vagyok kicsit romantikusabb az átlagos srácoknál.

Ez gyakori a lányoknál vagy csak épp egy "r*banc" félét fogtam ki?

2010. ápr. 5. 21:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Ne hidd azt, h minden lány egy mocskos ribąnc, ha megkérhetlek...
2010. ápr. 5. 22:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy lány előre megmondta, hagyd is békén. Nem minden lány ilyen. Keress olyat, aki értékeli a romantikusságod, és hidd el találsz.
2010. ápr. 5. 22:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne utáld, egyszerűen csak nem volt szerencséd és erről a csaj nem tehet. Ez nem olyan dolog amit irányítani tud, hogy kibe szeret bele. Nem mindenkinek van bátorsága kikiabálni hogy nem kellesz, k*vára nem jössz be más tetszik... -.-"
2010. ápr. 5. 22:15
 14/24 A kérdező kommentje:

22:12 Megértettem:)

Hát már mióta keressek de nem találok.

2010. ápr. 5. 22:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg úgy hangzott, mint egy rész egy meséskönyvből, de tényleg vannak lányok,akik értékelik.Ha meg egy lány ilyen ribi, az vessen magára, mert egy idő után nem lesz senkije, mert megunják. Máskor figyelj jobban, mit mond a lány az első randin magáról.

Sok sikert a lányokhoz!

2010. ápr. 5. 22:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
a legtöbb lány ribanc féle mostanában, ez van:S tisztelet a rendes lányoknak.
2010. ápr. 5. 23:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát sikerült kifognod egy hülye p*csát -_-

Amúgy hány éves vagy? És merre laksz?;)

2010. ápr. 5. 23:57
 18/24 A kérdező kommentje:
Miért?:P;)
2010. ápr. 6. 01:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Éljen a nyugati világ, és a globalizáció.:D:D:D

Ez is annak egy "előnye", de ez persze kell és jó nekünk.

Amúgy nem minden lány ribanc, hála Istennek még akadnak rendes lányok is. Az meg hogy egy ribancot fogtál ki, a személyes peched. Keress tovább és találsz egy normálisat. (Én is ebben a cipőben járok épp:(, de sebaj.)

üdv

2010. ápr. 6. 02:20
 20/24 anonim ***** válasza:
61%

Tehát nálatok r*banc= szemét nem akart járni velem, normális csaj=aki jár velem?

Most nem azért de szeirntem semmi rosszat nem tett az a csaj. Próbálta a tudtodra adni, aki eléggé figyel az ennyiből megérti hogy nem jött össze, tudjátok ezt sokkal nehezebb kimondani az illetőnek mint gondolni, hogy ő most akkor nem jön be... A randi nem kötelez semmire, nem házasság.

2010. ápr. 6. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!