Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez gyakori a lányoknál vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gyakori a lányoknál vagy csak épp egy ****** félét fogtam ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hete randiztam egy lánnyal.Nekem bejött a csaj.Azt mondta hogy akar 2. randit, de csak nem akart összejönni...jött minden hülye kifogással aztán csak kiderült miután eldöntöttük hogy barátok leszünk hogy közben egy másik pasival is randizgatott.A pofámba röhögött és hátba szúrt...

Hazudott stb...most ezek után persze hogy még barátok sem leszünk az tuti.Mert én úgy gondolom hogy nem ezt érdemlem mert normális srác vagyok kicsit romantikusabb az átlagos srácoknál.

Ez gyakori a lányoknál vagy csak épp egy "r*banc" félét fogtam ki?

2010. ápr. 5. 21:56
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
2. mondatért bocsi..."Azt mondta hogy akár 2. randi is lehet amit elkezdtünk szervezni"
2010. ápr. 5. 21:56
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
rosszat fogtál csak ki keress más helyről más lányt :)
2010. ápr. 5. 21:59
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

hát ez egyeltalán nem gyakori... az 1 hülye ribanc volt...

normális csajok ilyet nem csinálnak... ilyennel neis foglalkozz :)

2010. ápr. 5. 21:59
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát remélem is...De az a vicces hogy a randi azzal kezdte hogy r*bancnak tartják sokan....hát megértem őket:D
2010. ápr. 5. 22:01
 5/24 anonim ***** válasza:
65%
az ilyen r....-ok miatt nem találnak normális,kedves csajok maguknak párt.De a pasik sem találnak manapság normális csajt maguknak.Én is mindig kifogom a hülye pasikat.Ez van.Örülök ,hogy te legalább kivétel vagy.
2010. ápr. 5. 22:01
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokatlan, de megszívtad. Ne is pocsékolj rá több energiát!
2010. ápr. 5. 22:02
 7/24 anonim ***** válasza:
65%
velem is volt már ilyen, bár szoktam mondani mikor barátságot ajánl, hogy barátom már van elég, köszi.
2010. ápr. 5. 22:03
 8/24 A kérdező kommentje:

22:01 Kedves tőled:)

22:03 Hát lehet jobban jártam volna ha azt mondom...de még azon is tanakodom hogy jól beolvasok neki...csak félek hogy akkor lesüllyednék az ő szintjére...megvilágosodni úgysem fog....

2010. ápr. 5. 22:06
 9/24 anonim ***** válasza:
87%

Hali!

Randi-alapszabály.

Az embereknek ritkán van gerincük ahhoz, hogy a másik szemébe mondják, hogy nem jön be, nem akarnak tőle semmit. Ilyenkor jön a "jaj, sajnos nem tudok elmenni a második randira, mert ezmegazmegamaz történt", a "legyünk inkább barátok" meg a "jaj, el kell rohannom, anyukám hívott, hogy az öcsém eltörte a lábát és be kell vinni kórházba".

A lényeg az, hogy soha ne higgy ezeknek a kifogásoknak, és főleg ne hidd, hogy életre szóló, érdemes barátságok születnek egy rosszul sikerült randiból. Természetesen ha úriember vagy, megjátszhatod, hogy elhiszed ezeket, de végül úgyis mindig az lesz, hogy ha a fentiek bármelyike elhangzik, akkor a prognózis szerint két héten belül a csaj asse tudja majd, ki voltál, és ha nem akarsz pofára esni, akkor Te is hasonlóképpen állj a dolgokhoz.

2010. ápr. 5. 22:08
 10/24 A kérdező kommentje:

Értem...Köszi a hosszú válaszodat.

A kifogásokat sosem hittem el.Tudtam hogy valami áll a háttérben csak azt nem tudtam mi/ki.

Nekem elég lett volna ha msn-en megmondja...de még ott is próbált hitegetni...

2010. ápr. 5. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!