Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék több fiúbarátot, hogy legyenek legalább jelöltek egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 21:31
1/10 anonim válasza:
Ismerkedj össze fiúkkal. Hogy hol azt nem tudom, nem ismerlek nem tudom milyen helyekre jársz sportolni/kajálni/szórakozni. Ilyen helyeken próbálkozz.
2/10 anonim válasza:
Ismerkedj meg velem :P Ha akarsz írj privátot
3/10 anonim válasza:
ismerkedj,barátozz...de vigyázz,mert a fiúk a legtöbbször a barátságot tényleg csak barátságnak veszik..még akkor is,mikor a lányok már "kombinálnak" :S
4/10 anonim válasza:
pl itt :)
írj egy pm-et, és hátha
6/10 anonim válasza:
Járj el társaságba, szórakozni. De pl itt is lehet róbálkozni. Ha gondolod nekem is irhatsz...
7/10 anonim válasza:
Kezdetnek az iskolában, szakkörön, a parkban, a kocsmában/discoban, egyetemen, könyvtárban, buszon, sorbanállás közben... Én városban lakom, így nagyonn mennyiségű emberrel találkozom nap mint nap, ezpedig rengeteg spontán helyzetet szül, amit ki lehet használni ismerkedésre.
8/10 anonim válasza:
És még valami: minden új közösségben a dohányosok vannak a leghamarabb jóban mindenivel, mivel mikor a kijelölt helyen füstölnek: találkoznak, beszélgetnek...
9/10 anonim válasza:
hat...eloszor is...ne viselkedj ugy mint egy plazapits@...ha a baratnoiddel vagy, es ranezel egy fiura, ne kezzetek el rohogni, mert rosszneven veheti...sportolj...legy eletvidam es mosolygos...
10/10 anonim válasza:
fizess be neki egy hónap eredeti WOW játékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!