Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon gáz a 21-25 közötti férfiak felhozatala?
Figyelt kérdés
1,5 éve szingli vagyok. Alig van, aki tetszene, nekem nem a "menő" pávagyerekek tetszenek. A kevés közül, aki tetszik kiesik, akinek én nem tetszem, aztán ugye kell közös hullámhossz...
1,5 év alatt egyet sem találtam, akivel megérte volna belemenni komolyabban.
Velem lenne a baj? Mondjuk boldog vagyok szingliként is, nem teherként élem meg.. Ez is ijesztő számukra.. :/
21/L
2016. ápr. 8. 16:08
21/22 anonim válasza:
Sztem nagyon sok jokepu es magabiztos srac van 20-25 közt :) es ne izeljatok már a pávákon. Legutóbb egy páva gyerekkel haverkodtam és kiderült h sokkal komolyabb és céltudatosabb mint én valah leszek :D
22/22 anonim válasza:
Szerintem is problémás ez a korosztály (vagy velünk van a baj :D ) Én sem találtam senkit az elmúlt egy évben. Nem hogy átlag feletti de még átlagos is ritka pedíg nem nézek ki rosszul és hülye se vagyok. Nekem azt tanácsolták, hogy próbálkozzak inkább a 25-30-as korosztállyal. Még itt sem volt sikerem de várok hátha majd az egyetemen. Ha meg nem akkor keresek egy jó csajt :D 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!