Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon gáz a 21-25 közötti férfiak felhozatala?
1,5 éve szingli vagyok. Alig van, aki tetszene, nekem nem a "menő" pávagyerekek tetszenek. A kevés közül, aki tetszik kiesik, akinek én nem tetszem, aztán ugye kell közös hullámhossz...
1,5 év alatt egyet sem találtam, akivel megérte volna belemenni komolyabban.
Velem lenne a baj? Mondjuk boldog vagyok szingliként is, nem teherként élem meg.. Ez is ijesztő számukra.. :/
21/L
Nem. Csak nektek nőknek 18 év felettől már az olyan pasi kell akinek jó állása van, jó fizetés, autó, lakás, egy kialakult egzisztencia, ami egy 21-25 éves pasinak még nincs meg.
És nektek ez kell.
De ha az egzisztencia nincs meg, akkor legyen legalább nagyon jóképű.
Nálam nem számít az autó, lakás, jó meló, stb. Nekem sincs egyik se, miért várnék el többet annál, mint amit én adnék?
Kövér, és? Kit érdekel? Ha ehhez ápolt vagy, előnyösen öltözködsz, akkor tök jó. Én nem szeretem az izmos férfiakat, sokkal jobb egy husisabbhoz hozzábújni.
Felszínes? Mi számít felszínesnek? Társkeresőkön nyilván fénykép alapján döntöm el, hogy legyen-e beszélgetés. Ha nem szimpatikus, akkor felesleges lenne beszélgetni. A pávagyerekek nem szimpatikusak, ahogy a teljesen kigyúrtak sem, vagy pl a nagyon vékonyak. Minek beszélgessek olyannal, akihez tudom, hogy nem vonzódnék?:D
Utálom a saját, és más idejét pazarolni.
Nagyon jóképű se kéne. Kinek hiányzik az, hogy bámulják az utcán, csorgassák a nyálukat utána. Kirakatbábunak tökéletes, otthonra nem kéne.
Komoly kapcsolatra egy átlagos férfi kell, nem ilyen kirakatbábuk.
Remélem nem trollkodsz és vannak még ilyen nők 35 alatt.
Üdvözlettel: A kövérfickó.
Mennyire? Vagy-e annyira "rossz" helyzetben, mint én? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!