Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem nagyon gáz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon gáz a 21-25 közötti férfiak felhozatala?

Figyelt kérdés

1,5 éve szingli vagyok. Alig van, aki tetszene, nekem nem a "menő" pávagyerekek tetszenek. A kevés közül, aki tetszik kiesik, akinek én nem tetszem, aztán ugye kell közös hullámhossz...

1,5 év alatt egyet sem találtam, akivel megérte volna belemenni komolyabban.

Velem lenne a baj? Mondjuk boldog vagyok szingliként is, nem teherként élem meg.. Ez is ijesztő számukra.. :/

21/L

2016. ápr. 8. 16:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy tudod előre, hogy nem fogsz hozzá vonzódni. Esélyt kell adni az ismerkedésre én is így voltam, kb. 5-6 hónapig írt keresett egy pasi, aki nem igazán volt az esetem, de egyik reggel felkeltem azt mondtam, hogy én találkozni szeretnék vele, csak így egy pillanat alatt eldöntöttem, és igaz, hogy már azóta nem vagyunk együtt, de a viselkedése, a temperamentuma, a gondolkodása nagyszerű, egy férfi volt mellettem és ez az amihez én anno vonzódni kezdtem. Ezzel együtt külsőre is megtetszett. Ilyen ez. :) 22/l
2016. ápr. 8. 16:41
 12/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam... "Jó parti" lett volna, kedves, úriember, hűséges, humoros, de mégse tetszett. Beszélgettünk, randiztunk, de taszított. Csak szenvedés lett belőle, mivel ő belém szeretett, közben megbeszéltük, hogy barátok maradunk... Fél éven át ment a hercehurca, de sehogyan sem tudtam vonzódni hozzá
2016. ápr. 8. 16:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Csak amennyire nők terén.
2016. ápr. 8. 17:16
 14/22 anonim ***** válasza:
női felhozatal se jobb.
2016. ápr. 8. 17:21
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
szerintem is katasztrófa, nem véletlen van idősebb párom
2016. ápr. 8. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Leírásod szerint átlagos pasikat keresel, akikkel szerintem Dunát lehetne rekeszteni, ennek ellenére mégsem találsz. Szerintem valójában mégsem az átlagosat keresed, vagy nagyon rossz helyen.
2016. ápr. 8. 17:30
 17/22 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Én mondjuk pávagyerekeket nem nagyon látok, de ettől függetlenül én sem ájulok el a 25 éven aluli pasiktól :D
2016. ápr. 8. 17:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Drága,ha igazak azok amiket írtál magadról.....én feleségül is veszlek :))))
2016. ápr. 8. 18:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok férjhez menni.. :D
2016. ápr. 8. 21:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Sunshinedoll ne aggódj, ők sem ájulnak el tőled.
2016. ápr. 8. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.