Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy leányzóval, de úgy tűnik most eléggé inaktív lett és nem tudom van-e értelme még próbálkozni nála? Nektek, ha tetszett egy lány, akkor kitartóan ostromoltátok, vagy inkább a lányra bíztátok, hogy akar-e valamit?
Figyelt kérdés
Maga a találka tök jó hangulatú volt pedig, beszélgetések, nevetések, de úgy látom most nem igazán hajlik a továbbiak felé.2016. ápr. 8. 09:43
21/41 A kérdező kommentje:
És van amikor inkább telefonon hívnátok? Vagy ebben az esetben ez úgyis felesleges és nyomulósnak hatna?
2016. ápr. 9. 09:45
22/41 anonim válasza:
Ha nem látod rajta, hogy érdeklődik irántad, mondjuk úgy mint a randi előtt... és mint írtad inaktív lett, akkor én ez esetben nem hívnám telefonon sem. Felesleges.
Nem ostromlok senkit, ha látom hogy hidegen hagyja, akkor nem szeretek hülyét csinálni magamból.
23/41 A kérdező kommentje:
Persze tudom. De olyat is hallottunk már, hogy valaki azért adta be a derekát, mert végülis kitartó volt a srác nem? vagy ez azért nem műküdik soha?
2016. ápr. 9. 12:27
24/41 anonim válasza:
Persze előfordulhat... Az a kérdés, hogy ér e neked az adott lány annyit, hogy hónapokig, akár évekig is nyomulj rá, és mondjuk így is csak barátnak néz...
Miközben mondjuk megismerkedhettél volna egy akár sokkal jobb csajjal is, és ő boldogan összejött volna veled, így pedig elpocsékoltad az időt olyanra, aki nem akar tőled semmit.
Sajnos régebben velem is előfordult, hogy egy csajra évekig nyomultam, mert én naív azt hittem,hogy majd lehet valami...
25/41 anonim válasza:
szerintem ha többször randiztatok, és a kapcsolat ellaposodott, akkor hagyni kell. Részéről valószínű hogy már nem érdekli .
26/41 A kérdező kommentje:
Egy tali volt még csak.
2016. ápr. 10. 14:03
27/41 A kérdező kommentje:
Plusz akkor már hiába állok elő bármilyen progiötlettel, ha ő nem szeretne velem tovább ismerkedni nem?
2016. ápr. 11. 00:15
28/41 anonim válasza:
Előállhatsz, de valószínűleg nem fog ráérni stb..
29/41 anonim válasza:
ami nem megy,nem kell erőltetni.
30/41 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem ért rá másik programra... Nem tudom szerintetek írjam meg neki, hogy részemről szimpla barátság is jó lenne?
2016. ápr. 14. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!