Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ertelme a felnott kategorianak amikor fokent tinik irnak ide?
Akarhanyszor raklikkelek erre a kategoriara, folyamatosan olyan kerdesek vannak, h "fuuu lajkolta a fotomat,most jarunk?", a "minden no lehuzos" a "fiuk szereti,a ducikat vagy nem nagyon", "mit gondoltok rolam? (Es akkor belinkel valami fej nelkuli katasztrofalis fotot" es napestig sorolhatnam a hulyebbnel hulyebb kerdeseket.
"lanyok/fiuk nektek bejonnek a...?". Nem bammeg nem jonnek be, semmi nem jon be menjel barbizni, meg filozz azon hat evig h miert lajkolja az exe fotojat....jeeezusoooom:-))
Most a tinik komolyan ennyire retardaltak a 21.-ik szazadban, vagy megis mi ez?Konkretan miert ide irnak?
Érdekes módon sokszor nem tinik, hanem huszonéves kvázi felnőttek irkálják ezt a sok okosságot.
Ilyen az átlagos intelligencia szint errefelé, vagy megszokod, vagy megszöksz.
Jót nevettem a kérdésen, meg néhány hozzászóláson is! :DD
Amúgy ezt én is észrevettem, de szerintem jönnek a felnőttek után az új kategóriába, mert mégis kitől kérhetnének tanácsot? Egymástól? Vak vezessen világtalant?
Igazság szerint mi értelme van ennek az egész oldalnak ?
Röhögni, szánakozni, utálkozni... (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!