Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A haverok már most fontosabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverok már most fontosabbak. Van ennek értelme így?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy 25 éves férfival. Volt pár komoly kapcsolata, hosszabb távúak. Mostanában... kb egy hónapja randizunk. Legutóbbi (péntek) találkozást le akarta mondani, mert átment hozzá a haverja, de úgy alakult, hogy mégis találkoztunk végül, a véletlennek köszönhetően. Akkor volt az első csók, kézenfogva séta. Ezeken kívül sokat beszélünk és tényleg nagyon őszinte, talán nála őszintébb pasival nem találkoztam.

Viszont mostanában lemondja/lemondta a találkozókat, mert haverral, baráttal találkozik. (Ami bizonyítottan igaz.)

Mostanában kevesebb közös téma van már. Kevésbé olyan érdeklődő.

Szerintetek én nem érdeklem, vagy egyáltalán nem készült fel egy kapcsolatra még? Vagy én látok bele hü..yén a dolgokba?

Azelőtt mindig írt, ha haverjával volt. Most engem tesz félre. Más lány nincs a dologban.

23N

2016. jan. 20. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem vele beszéld meg, hogy miért mellőz téged, miért mondja le a randikat, ha veled tervez..stb.

Ha nem gondolja komolyan, akkor azt is nyíltan mondja meg neked és ne játszadozzon veled.

Lehet, hogy csak több szabadtérre van szüksége, de lehet, hogy nem érdekled őt annyira..stb. Ezt így nem lehet megmondani konkrétan.

2016. jan. 20. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed akkor az úgy is van.

Komolyabb érzelmeket ne várj tőle szerintem.

Meg az is lehet hogy már nem jössz be neki.

2016. jan. 20. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Most mar te futsz utana. Reflexbol menekul. Legy tartozkodo. Ne erj ra annyit talalkozni vele. Rovidebb idotartamot erj ra. Ne legyel mindig kedves. Ne meselj el mindent. ( Ne csald meg termeszetesen. Csak ne legyel nyitott konyv, amelynek minden lapjat olvasta. )

N

2016. jan. 21. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!