Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdekelne, hogy a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy a lányoknak mitöl jò pasi egy pasi, mik azok a tulajdonságok amik azzá teszik?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Kinél mi...

Van akinél a Gucci ruhák tesznek jó pasivá valakit, van akinél a személyiség.

Nálam speciel az, ha pozitív személyisége, egy jó frizurája és közvetlen, nyitott hozzáállása van. (de semmiképpen sem tolakodó és bunkó!)

Felejtsétek már el ezt a mindenkinek Brad Pittnek kell lennie álláspontot!

2016. ápr. 5. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Számomra a jó beszélgetések már egy-egy fél előjátékot jelentenek. Hiába jó a pasi az ágyban, ha szexen kívül szinte alig vannak közös témák, illetve nem kommunikatív minimálisan sem. A csendesség pedig sokszor még a jófiú srácoknál is becsapós lehet, mert a háttérben az ilyenek sokszor sunyiznak.
2016. ápr. 5. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Konkrètan milyen sunyizàsra gondolsz?
2016. ápr. 5. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Elsö vàlaszadò! Akkor elvileg egy adott szituàcioban bizonyos körülmènyek között sokan jò pasik lehetnek?
2016. ápr. 5. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Külsőleg: szemek! a szem mindent elárul.

Legyen egy bizonyos kisugárzása, magabiztossága (nem beképzelt, csak legyen tisztába önmagával) Ne kezdjen ki minden csajjal... (ha egy pasi minden héten más csajjal van, akkor az már rögtön felejtős, és ront az imidzsén)

Ha pedig már ismerem, és ahhoz h valamit akarjak tőle fontos az is, h érdeklődjön irántam. Kérdezzen, keresse a társaságom :) Ne felejtkezzen meg a randikról. stb. De viszont ne legyél sose olyan, h rögtön első pillantás után szerelmet vallasz egy csajnak. Felesleges.... a lányok úgyszint szeretik a kihívásokat, mint ti pasik :)

Éreztesd a csajjal, h egyedi és különleges a számodra. azzal a legjobb pasi leszel neki :)

2016. ápr. 5. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazàbol Nem vagyok romantikus alkat sokszor szüli , nèv napot is elfelejtem , de a vàlaszod jò ha nö lennèk talàn ilyen dolgokat vàrnèk el a lehendö pàromtol köszi a vàlaszt
2016. ápr. 6. 05:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam a jó pasi... hát... fogalmazzunk úgy, hogy nekem jóképű (bár ízlések és pofonok, sokaknak nem tetszene a párom, nekem meg igen), ápolt, jó a haja, inkább egyszerűen és elegánsabban öltözködik, tud viselkedni, tud beszélgetni, szép a hangja, jó az illata. Határozott és magabiztos, de nem bunkó.
2016. ápr. 8. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!