Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna, ha kiderülne hogy a párotok testvére szellemileg enyhén sérült? Kizáró ok egy komoly kapcsolatnál?
Attól függ...
Mondjuk közös gyereket terveztek: jó lenne tudni, hogy öröklődik-e.
Nem gondolom kizáró oknak. Persze nyilván hatással lesz a közös jövőnkre is, és nyilván szükséges lesz ezeket a dolgokat megbeszélni.
Mondjuk szellemileg teljesen ép, viszont lelkileg annál gatyább családtagok szerintem sokkal, de sokkal több problémát okoznak. Szülők és nagyszülők, testvérek és távolabbi rokonok is akár, akik mindenbe bele akarnak szólni, megmondani, megmagyarázni, elintézni, akik utálkoznak, ellenségesek, energiavámpírok, ingyenélők, stb... Nah az jóval több feszkót okoz, és még ez sem kizáró ok. Mindent a helyén kell kezelni.
Szép dolog azt mondani, hogy jaj, dehogy... de ha komolyan belegondolok a jövőbe, akkor zavarna. Mondjuk nem mindegy, milyen szinten szellemi fogyatékos. Ha nekünk kellene a közeli jövőben ápolni, pátyolgatni, mert olyan szinten, akkor nem vállalnám be. És akkor ott van az, hogy ilyen emberek közelében zavarban vagyok, nem tudom, hogy kell hozzájuk viszonyulni, ha egy társaságban vagyunk, nem lehet felszabadulta beszélgetni akármiről, rá kell figyelni...
26N
Nem,mert eddig csak pozitív tapasztalatom van az ilyen emberekről.Akiket ismerek közülük,ritka kedvesek és aranyosak.Ráadásul akárkivel előfordulhat,hogy valami történik a rokonával.
22/N
Barátnőm testvére autista, eszembe nem jutott eddig hogy ez "válóok" lehetne
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!